Kova kolli -prenikka just teille!

(Musta ja Harmaa, taidepersoonat) No niin, toverit! Nyt vihdoin voitettiin meijän laiskuus hetkeksi ja päästään vastaamaan näihin kaikkiin prenikkajuttuihin, joita on sitte viimeks kertynyt aika roisisti. Tehtiinkin oma prenikka teille kaikille! Kova kolli -prenikka!

Kaikki ketkä käy täällä, saa sen hakee itelleen, koska me tykätään teist kaikista. Myös likat saa hakee, sillä luotetaan täysin että te ootte vähintään kovien kollien kannatusjäseniä, eikö? Oottehan, pliis? (Tähän lisätään hengessä se Nemon rukoilukuva, varmaan tiiätte :-)

Mutta erityisesti prenikka laitettais tietty meitä äskön huisisti lätkäyttäneelle Vinskille ja Polgalle, Malmin kova kaksikko; Perditan jengille josta mm. em. Nemo löytyy; Wauhtitassuille eli kolme hienoa persoonaa, 12 tassua; ja Miirun poppoolle jossa riittää vilinää sielläkin ja tassussa vauhtia.

Myös Kaneli ja Vanilja naminamikaverit, ja Baker ja Max ovat hyvinkin listalla kova kolli -taideprenikassa. Ja te kaikki, kyl te tiiätte…

JA tietenkin, prenikkakollin kotiväki saa ottaa vaiks kolme! Tai neljä! Kollille suurkiitokset siitä, että oli niin söppeli muutama vuosi sitten(kin)!

Mainokset
Seuraava artikkeli

5 kommenttia

 1. Ihq! Pertsa on ihan rokstara ja Elevis ny! <3

  Tykkää

 2. WAU! Suuret kiitokset kamut, tää täytyy heti laittaa esille. :)

  Tykkää

 3. JEE, KIITOS TUHANNESTI!!! Oli tosi hienoa saada tuollainen prenikka, kiitos vielä kerran!

  Tykkää

 4. Voi vitsi!!! Kiitos! Me ollaan siis ihan extraonnellisia tuosta, kun ollaan sitä paitsi just niitä likkoja :D Mutta kyllä me melkeen kolleista mennään, kynsissäkin löytyy -ja etenkin asenteessa…. Tänks!!

  Tykkää

 5. Vähänkö siisti Kova Kolli prenikka! Kiitsa!
  Meillon teil kans taas jottaa mee blogis.

  Tykkää

%d bloggers like this: