Lisää videoita

(Musta ja Harmaa) Videot on ehkä kivoi, mutta kuvaaminen on tylsää häiriköintiä! Eniveis: lisää liikkuvaa kuvaa nyt täällä https://miumau.wordpress.com/videot/. Siinä on nyt heti ekana Atte. Muistatte varmaan, että meijän ihmisellä on pari kummipoikaa – yks on toi Pertsa, josta tehtiin se Kova kolli -prenikka äsken. Pertti asuu Tampereella. Toinen on tää Atte joka on komea herrasmies jos kuka: Atte asuu täs lähellä meitä Hellsingissä, ja Aten palvelija on puolestaan meijän kummitäti. Jos ihmiseltä vaikka aivo katkee tai jotain, sitten Aten ihminen saa päättää, mitä meille tapahtuu seuraavaks, ja se huolehtii meistä silleen hyvin. Ja toistepäin. Kummit on semmosia.

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

3 kommenttia

 1. Mahtavaa! Toi Atte on kuulemma sellanen komea kolli, josta toi henkilökunta aina juttelee että olis mulle hyvä esikuva. Ja noi Musta ja Harmaakin näyttää aika reloilta tyypeiltä.

  Toi henkiökunta kuvas kans musta jotain videota kun mä leikin, mut sit se sano että siitä tuli joku sata megaa eikä se osaa pienentää sitä, et ei sitä voi sit laittaa sinne mun blogiin. Höh.

  Tykkää

 2. Atte

   /  heinäkuu 31, 2008

  Voi vitsi, vähänkös oon onnellinen ja ylpee, kun meikää on filmattu! Siis enhän mä VOI olla puskematta ja kiehnäämättä ja kaiken lisäksi pitää vielä hieman lipoa palvelijan säärtä, kun saa harjaushemmottelua.

  Tykkää

 3. Harmaa

   /  heinäkuu 31, 2008

  Kundit, kiva nähä teitä täällä! Kohta me kaikki voidaan varustautuu jakaa likoille nimmareita kunhan toi Manu saa kans satamegaiset hymynsä zipattua =)

  Tykkää

%d bloggers like this: