Ommm

(Harmaa) Mä ajattelin näyttää teille nyt pienen kissajoogasession. Tää on ihan vain tämmönen iltajuttu, ei mikään kauheen vaativa. No niin. Ekana otetaan kiva paikka, vaikka ihmisen petiltä. Keskitytään. Ommm.

Ja sitten – oikean etukäpälän venytys vinoon:


Tään pitäis tuntua olkapäässä

Noin, se oli hieno. Ja koska ei ole tarkoitus rasittaa itseään tolkuttomasti näin yötä kohden, niin tämän venytyksen jälkeen ihan vain rentoudutaan:


Ommmm. Vastakkaisen venytyksen ehtii tehdä huomenna… tai joskus.

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

3 kommenttia

 1. Meiltä ei onnistu toi jooga…. Meillä on nimittäin todettu ADHD (palvelija totesi), eikä näin ollen pystytä ollenkaan keskittymään tollasiin rauhallisiin venytysjuttuihin. Jos joku laji pitäis valita, niin mä (Ylppö) valitsisin korkeushypyn ja toi Stella sit varmaan jonkun pullukoiden kilpajuoksun. Siis ei pahalla, mut näin meidän kesken se on vähän pyöristyny. T: Ylppö

  Tykkää

 2. Kiinnostavia diaGnooseja! Mulla on kuulemma kans ADHD mut vain noin kerran päivässä, kiireimpinä päivinä kax. Muuten ton Mustan kans opastetaan ihmistä täydellisen rentoutumisen tielle!

  Stella, älä vältsi jos joku moittii fläsäksi. Niin mullekin aina sanotaan, ja silti oon ihan onnellinen katti!

  Tykkää

 3. Joo tuo onkin hyvä tuollainen rauhallinen iltarentoutus. Nukuttaakin sitten hyvin. Ne tiukemmat rehkimiset pitää hoitaa siinä aikaisemmin, tai sitten ihan yöllä, jos ei nukuta.

  Tykkää

%d bloggers like this: