Uudet lääkkeet taitaa olla just oikeat

(Musta) Tuntuu taas ihan erilaiselta! Rupes tuntumaan, kun ihminen oli tullut aputeekista tiistaina ja yäk-syöttänyt mulle taas kaikenlaista pillerii – vanhat verenpaineistuslääkkeet, uudet verenpaineistuslääkkeet ja matokuuri. Eilisiltana taisin ilahduttaa ihmistä Aika Paljon, kun hyppäsin sen petiin ja kierryin kerälle sen kainaloon, ihan kuin tavallisesti. En ollut viittinyt tehdä tuota yli viikkoon, koska huvitti olla vaan yksinään, ja tää oli yks syy miks piti sinne vetskulle lähtee. Jos en tee kaikkee niinku tavallisesti, me lähetään vetskulle. Aina sieltä ei tuu sen parempi olo – päinvastoin, joskus kauhee krapula – mut nyt oli hyvä keikka.

Eilen myös söin tosi TOSI paljon! Siitäkin ihminen oli Aika Iloinen.

On kyl jotenkin ihan mukava olo taas.

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

6 kommenttia

 1. Hyvä Musta! Kerällä kainalossa ♥

  Tykkää

 2. Kuinka mukavaa! Toivottavasti mukava olo jatkuu, kaikki on niinkun tavallisesti, eikä tarvitse lähteä vetskulle heti uudestaan :)

  Tykkää

 3. Hienoa Musta! Tykätään kun sulla on hyvä olo ja hommat tehdään niinkuin tavallisesti ♥

  Tykkää

 4. Hyvä kuulla, että sait oikeita troppeja! Toivottavasti nyt saat pitkään tehdä kaiken ihan niinkuin tavallisesti eikä tarvitse vähään aikaan käydä lääkärillä!

  Tykkää

 5. Mäkin toivon ja kaikki toivoo, kiitos teille toivotuksista! Nyt ei oo yhtään huono olo! Syön kuin hevoinen – kohta myös ruohoa, sillä sitäkin on kasvamassa pitkästä aikaa.

  Tykkää

 6. Tosi outoja kyllä noi ihmiset, ku heti kiikuttamas vetskulle, ku vähä poikkeaa normaalista arjesta. Mutta hei, hienoa, että oloo on hyvä! :)

  Tykkää

%d bloggers like this: