Mjäm-mjäm aamupuurot

(Musta ja Harmaa) Saatiin uusia ruokia. Laatikkoa valitettavasti ei, koska ruuat tuotiin ihmisen töi-paikkaan! Mutta sieltä tulee ruokia pikkuhiljaa tänne meille kotiin. Eka uusiomaistiainen oli tää:

Ei ollut huono! Vaiks tuo on pateeta – josta periaatteessa ei tykätä, pateet on vauvoille! – ni tämä oli aika tiukkaa tavaraa, ei mössöä. Mielellään syötiin kumpikin! Hieno ylläri.

Meille on tulossa paljon myös raksuja, mut ne on kuulemma kaikki vanhoja tuttuja ja tällä kertaa kaikki renaalia. Syystä että meillä on vielä muita raksuja aika isot kasat kesken tääl kotona.

Elämä on hienoo.

Mainokset
Seuraava artikkeli

7 kommenttia

 1. Hyi mä en tykkää pateesta ollenkaa, mut toi mun plösö kaveri syö varmaan sitäki, joku raja sentää!

  Tykkää

 2. Hienoa! Upeaa! Mustalle tuli hyvää ruokaa :)

  Tykkää

 3. Hyvä että ruoka maistuu, vaikka onkin vauvanruokaa! Kun meitä vieläkin huolestuttaa teidän väheneminen. Ei saa huventua!

  Tykkää

 4. Polgaran mielestä kaikki ruoka on kissanruokaa, eikä pateet ole laisinkaan sieltä huonoimmasta päästä. Kyllä kelpaisi tuollainen puuro, jos tassuihinsa saisi ;)

  Tykkää

 5. Näin on mieltymykset erilaisii! Meistä raksut on ihan parhaita, sit yhet klönttäpussit ja sit on pitkä väli ja pateet tulee jossain kaukana. Paisti tää patee on toistaseksi hyvää. Tottakai me saatetaan muuttaa mielemme ihan naps noin vaan, mutta sitä hetkee ei vielä tiedetä itsekään.

  Tykkää

 6. Ikävää, ettei pahvilaatikkoa järjestynyt. Hyvä sentään, että satunnaisen syömäkelpoista muonaa kuitenkin ilmestyy. Hupeneminen huolettaa täälläkin, sillä ketäs sitten luetaan, jos Harmaasta ja Mustasta ei jää jäljelle kuin H&M?

  Tykkää

 7. H&M hihi! Kohta saadaan tavaramerkkisakot!

  Tykkää

%d bloggers like this: