Kasvissyöjä

(Musta) Tänään maistoin purkkihernekeittoa. Kuulin vasta myöhemmin, että se oli kasvisversio! Kääk! Mutta en yrjönnyt kumminkaan.

Mainokset
Edellinen artikkeli

8 kommenttia

 1. Ei haittaa pieninä määrinä. Maistaa voi. Vaikka just hernekeittoa me ei olla maistettu. Oliko se edes hyvää? Mut noin pääosin kasviensyönti on ihmisen juttu.

  Niin että ei tarvii olla noin järkyttyneen näköinen ;) Muistutat vaan teidän ihmistä seuraavalla kerralla kertomaan jos joku on ei-liharuokaa.

  Tykkää

 2. Oli se aika hyvää… Ihan siis kolmasosa teelusikallinen, ettei tuu kasvismyrkytystä.

  Tykkää

 3. Huu! Rohkea rokan syö! Mut ethän oo myrkytyksessä? Tätikissat vaatii aina teevadillisen hernekeittoo, kun ihmisilläkin on, mut se on lihallista kyllä. Ite en oo siihen koskenu, kun toi myrkyllisyys mietityttää.

  Terkuin Unna Tuutikki

  Tykkää

 4. Hui! Ollaanpa siellä pelästytty pahemman kerran.

  Tykkää

 5. Teevadillinen! Menin taas ihan ton näköiseksi kuin tos kuvassa! Vaikka ois lihallistakin, on siinä silti hirveesti kasvisturhakkeita!

  Tykkää

 6. Olitpa rohkee kun uskalsit maistaa sitä! :O Meillä oltais varmaan vaan nyrpistetty nenää.

  Tykkää

 7. Siis ilme kertoo kyllä….

  Tykkää

 8. Hitsi, älkää ny kaikki menkö paniikkiin! Voi sitä syödä kaikenlaista.. mä ainakin voin… Mustakin vetää ruohoa eikä varmaan edes tajuu että se on kasvista. Ai niin, mutta ruohothan me pääperiaattees ykätään. Ei mitää. Meni jo.

  Tykkää

%d bloggers like this: