Tallinnan amurit kehittyy

Nää Tallinnan pennut on vaan niin ylivoimaisia! <3 Yks menee jo lujaa ja on pulleroisin kaikista. Harjoittelee kuvassa nyt omaa skenee… josta äiskä kantaa sen heti ehtiessään takas samaan kasaan muiden kanssa. Yksi pennuista on aika pieni ja viettää suuren osan aikaa nukkumalla ja syömällä. Näiden keissien välissä on sitten yksi, joka myös treenaa kävelyä, mutta ihan palleroisena vielä ekaan kävelijään verrattuna.

Näin kiinnostavaa mustavalkokuvaa näkee enää harvoin :-)

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

7 kommenttia

 1. Oho, äkkiä ne kasvaa! Tuo yksi onkin alusta asti ollut aika liikkuvainen, aina kun on tullut katsotuksi, yksi on möngännyt ja mesonut paljon enemmän kuin muut. Kohta on äititiikerillä kiirus, kun nuo muutkin pääsee ”matkailun” makuun :D

  Tykkää

 2. LEOPARDI eikä tiikeri…

  Tykkää

 3. Voi söpöys <3 Noiden hännät on kans ihan omaa luokkaansa, miten voi olla noin pitkä ja hieno häntä?! Ja miten voi olla noin söpöjä pentuja, awwww….
  Olen jo pitkään ihmetellyt, miksi ihmispennut on niin saakutin rumia, ne näyttää joko sammakolta tai läskiltä buddhalta, kun niin monen eläimen pennut on todella kauniita ja rakastettavia heti synnyttyään. Merkillistä. Kun tuollaista minä kyllä jaksaisin katsoa ja hoivata vaikka kuinka… lienee kromosomivihre…

  Tykkää

 4. Mul on sama kromosomivirhe :-D

  Ihmiset on niin monella lailla epätäydellisiä, esim. nyt kun pennuista puhuttiin, niin seuraavaks vaiks äitiys… Minkään muun lajin eläinäideistä ei löydy niin paljon tahallista julmuutta ja kyvyttömyyttä pentujensa hoitoon kuin ihmiseläimen. Ja sit ihminen kehuu olevansa niin älykäs muihin eläimiin verrattuna. Miten niin älykäs ei saa edes pentujaan hoidettua niin että niistä tulisi täysipäisiä aikuisia yksilöitä?

  Tykkää

 5. Tänään 30.4. jo kaksi pennuista tökkii menemään kuin isännät! Kolmaskin, pikkuruisin, haparoi jo askelia, mutta ei ihan vielä ole geimeissä mukana.

  Tykkää

 6. sea

   /  Touko 6, 2012

  Äsken siellä yksi halaili äitinsä (mahtavaa!) häntää unissaan. :D

  Tykkää

  • Zepa

    /  Touko 6, 2012

   Siellä solut jakautuu kovaa vauhtia, kaverit kasvaa että suhina kuuluu Suomeen asti :-)

   Tykkää

%d bloggers like this: