Tää on vähän noloo, mutta menköön

(Harmaa) No niin, huoh. Mä lupasin nyt esitellä tään meidän ihmisen mielikuvituksen juhlatötterön. Se nimittäin kuvittelee, että kun meillä alkaa putkirema ja kova melu – ei meillä, mut joka paikassa ympärillä! Meil on jo rempattu! – niin tötterö jotenkin viekoittelisi meitä mielenrauhan tielle. Tai siis, tota, blokkaisi melua tai jotain. No eihän se tietenkään blokkaa. Mutta muuten tää on kyl käyttökelpoinen! Kattokaa:

Mä siis teen pesää tuonne ylätasanteelle. Siinä on mun alla pyöreä pikkupöytä, jonka ympärillä on vaahtomuovipatja. Sit näätte ton punaisen nuolen, joo? Sitä seuraten kipittelee Musta piiloon alatasanteelle, jossa on futontyyny ja noi samat seinät.

Ollaan aika hupsuina tähän tötteröön :-D Eiku täähän on linna, ja me ollaan hirmuisia saumureita! Eiku samr..sam.. kovii jätkii.

Ai niin BTW, puhuiko täällä joku taiteesta? Titti-dii! mun panos keskusteluun:

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

11 kommenttia

 1. Sydänpissi ♥
  Hieno linna teillä! Kyllä meilläkin tykättäis, jos mama olis noin luova!

  Tykkää

 2. Hei poitsut eli kamut! Teidän mutsi on miljUUUUna kertaa luovempi ja ahkerampi kuin meijän ihminen! Mut me annetaan tuon askarrella, onhan se vaihteluu meillekin :-DD

  Tykkää

 3. Kyllä noin koville kolleille oma linna pitää olla! ;) Hieno sydänpissi jälleen!

  Tykkää

 4. En oo kova kolli! Se oli Harmaan horinaa! Oon tyttö, herkkä neito. Herkkä linnanneito ehkä!

  Tykkää

 5. Loistava linna teillä! Teidän ihminen on selvästikin ylittänyt itsensä tuota kehitellessään (siis ei millään pahalla teidän ihmistä kohtaan, mutta juu nou, se on ihminen). Meillekin kelpais tuollanen systeemi! Ja miten hyvä tuolta alta oliskaan räpsiä tassulla kaikkea ohikulkevaa!

  Mutta tsemppiä sen remontin kanssa, aika paha tilanne teillä! Figo muuttais kyllä pysyvästi sohvan alle asumaan jos missään kuuloetäisyyden päässä alettais remppaamaan. Saattaisin muuttaa minäkin. Vois olla että meidän ihminenkin yrittäis, mut se kyllä ei mahdu sohvan alle.

  Nii, ja sydämiä ei oo koskaan liikaa ♥

  Tykkää

 6. Meil on meluharjoitukset jo menossa, koska meijän naapuritalossa on isoin remppa ikinä, ne on kaivaneet koko pihankin auki talon lisäksi, ja pihalla on joka päivä erilaista konetta koputtamassa, pärisemässä, ulisemassa ja ja ja ja .. mölyämässä. Niin, niistä me ei välitetä mitään. Meijän korvat harjoittelee ei-välittämistä isoille meluille.

  Tykkää

 7. Hei, mekin halutaan sydäpisuja. Pelleteillä se on vaan kamalan hankalaa… Jos heittelisi pelletterimurut vessan ulkopuolelle ja asettelisi sitten uudestaan… hmm.. pohditaan!

  Tykkää

 8. Miten mainio linna! Suorastaan uljas :) Ja meiltä puuttuu tykkänään sellainen…

  Mainio on myös tuo sydänpissi. Meillä ei ole nyt aikoihin pissitty sydämiä, mutta tonttuhattuja kylläkin.

  Tykkää

 9. Hieno! Oma linna. Ei vois paremmin olla!

  Tykkää

 10. Voi ei Musta, kuinka me nyt sua kolliksi erehdyttiin sanomaan! :O Syvin anteeksipyyntömme, vaikka kyllä rinsessakin voi joskus vähä koviskolleilla. :)

  Tykkää

 11. Ok Miirulaiset, saatte anteex :-D

  Tykkää

%d bloggers like this: