Kalenterityttö ja -poika

(Musta) Mä huomasin ekana, miten kiva kalenterien päällä on istua. Pysyy niinku ajan hermolla. Et viittis tunkee siihen, täällä on 34 neliömetrii muutakin tilaa. Joo?

Mainokset
Edellinen artikkeli

7 kommenttia

 1. Psssst mä annan vinkin…. Ku roikkuu ja pudottaa seinäkalenterin, ni siinä menee ajan hermon lisäks ihmisenki hermot! Kannattaa kokeilla.

  Tykkää

 2. Joo, ja sanomalehden päällä oleillessa pysyy selvillä Maailman Tapahtumista. Voi mennä sen lehden allekin, siellä alapuolellakin on kirjotusta.

  Tykkää

 3. Pienet söpöläiset :)

  Tykkää

 4. Olette ajan hermolla, kun teillä on kalenteri esillä ja tuuletinkin – lämpimin vuodenaika lähestyy päivä päivältä. :)

  Tykkää

 5. Koska haasteita tulvii ovista ja ikkunoista, yritämme ujuttaa sellaisen teillekin: http://unnatuutikki.blogspot.com/2012/05/hilliton-haaste.html

  Tykkää

 6. Hmm… mä voisin myös tykätä tuosta kalenterin päällä istumisesta ja Säteelle sopisi sitten se seinäkalenterissa roikkuminen….

  Tykkää

 7. Maailma on täynnä hienoja paperijuttuja ja näköjään myös ideoita, mitä niillä tehä! Nää sanomalehdet ja kalenterit edustaa sileiden paperipinojen parhautta, mutta oikeesti meillä EI oo mitään sitäkään vastaan että paperi rutataan palloksi ja heitetään. Whe-heeee! Räps räps räps!

  Tykkää

%d bloggers like this: