Miksi kissat…

Miksi kissat hallitsevat Internetiä?

Olipas pyhmä kysymys. Miksi ne eivät hallitsisi Internetiä kun ne hallitsee kaikkea muutakin?

Linkki alkuperäiseen artikkeliin

– – ”In other words, the cultures of the internet lend themselves much more naturally to the traits associated with ‘cat people’. Further, an examination of the tone and identity of ‘cat memes’ online suggests that internet users view cats – and by extension, cat people and therefore themselves — as: quirky, capricious, cute, strange, transfixing, difficult to comprehend from the perspective of behavioral psychology, elegant, sullen, regal, dominant, engaging, selfish, spoiled and expressive, among other traits. These are qualities much more likely to be associated with ‘people on the internet’.” – –

Hirnuvirnuhymiö! ;-Z

Mainokset
Edellinen artikkeli

5 kommenttia

 1. Siis juuri näin – mitä ihmeellistä tuossa nyt on, mehän hallitaan koko maailmaa!

  Tykkää

 2. Vastaus kysymykseen: koska jonkun täytyy. Kädelliset on rajoittuneita, ne ei voi. Ja koirat nyt ainakaan ei voi! Hallitsijan pitää pystyä itsenäisiin päätöksiin, ja koirille pitää aina kertoa mitä pitää tehdä. Pikkujyrsijät ei, koska me saadaan ne helposti kiinni, samoin pienemmät linnut ja toisekseen siivet ei sovellu nettihommiin. Matelijatkin on rakenteensa puolesta kykenemättömiä. Sorkka- ja kavioeläimillä ei ole nettiä käytössä. Eikä myöskään villieläimillä. Ei jää jäljelle kuin kissat!

  Tykkää

 3. Ai niin, pesukarhut vois olla varteenotettava kilpailija hallitsijan paikalle, mutta niilläkään ei ole nettiä. Pesukarhut on fiksunoloista sakkia.

  Tykkää

 4. Siatkaan ei kuulemma oo kovin tyhmii, mutta ne sorkat… eeeeei tuu mitään! Tottakai kissat hallinnoivat maai… nettiä, no eiku sanotaan nyt suoraan että maailmaa.

  Tykkää

 5. Kaikkee neki jaksaa pohtii tuol lehdiss. Itsestään selvii tosiasioita. Niinku me KAIKKI se tiedetään.

  Tykkää

%d bloggers like this: