Perusbeisikkii, ja vähän rohtorointia

(Harmaa) No niin, nyt on meidän pimpelipompelilta poistettu nestenappula kolmannen kerran. Toinen naapuri toisesta talosta tuli pitelemään kiinni tällä kertaa. Mää tiiän sen tyypin, se käypi täällä muutenkin aina välillä. Me jutellaan kans. Ei tosin tällä kertaa, ko sen piti mennä kauppaan.

Muuten on ollu ihan peruskivaa. Ollaan taas kumpikin ruvettu nukkuu ihmisen kans petissä – Mustamirri sen kainalossa ja mä jaloissa. Sit päiväsaikaan tääl on se putkiremppajuttu, mutta ei oo pahasti meitä häirinny. Eniten uteliaisuutta herättää, kun tyyppei kävelee meidän oven takana. Murr! Kunhan eivät tuu sisälle ilman mun lupaa! (Tai jos tulevat, meen ikkunaverhon taakse pii… kröh, tarkistamaan ettei kukaan hyökkää siitä suunnasta.)

Leluvau! Tääl on meidän leluja, hei!

Eilen oli rankka päivä: hammaspesu, korvien puhdistus, harjaus! Lisäksi tietysti Inhokki-Imuri. Ne ei aina tuu samana päivänä, mutta olemme varuillamme asian suhteen.

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

8 kommenttia

 1. Onpas hyvä, ettei remppa teitä haittaa!

  Tykkää

 2. Ihmisten pedissä on kiva nukkua ku siel on nii pehmosta ja lämmintä ja vielä jos ihminen vähä silittelee nii on toosi hyvät oltavat. Hieno homma Harmaa, että vahdit ikkunalla hiippareita!:D

  Tykkää

 3. Höh, jopas jotakin, että Musta-neitiä on jatkuvasti rohtoroitava. Joku voisi väittää neidin olevan ns. ”nesteessä”, mutta hyvä kuitenkin, jos asia ei mustaa tyttöä itseään häiritse. Toivottavasti ”ihon rakenteen ärsytys” lakkaisi pian vaikuttamasta, jotta ei tarvitsisi ryhtyä suurempiin toimenpiteisiin.

  Tykkää

 4. Hih, Harmaa on piilottanut naamansa lelukoriin. :)

  Hyvä, että rohtoroinnit ovat sujuneet ok.

  Tykkää

 5. Voi kamala mikä päivä! Hammashommat, imuri ja korvathommat samana päivänä on ihan liikaa. Mutta toisaalta jos ne olis kaikki eri päivinä, ei saisi hetken rauhaa, että sikäli parempi että ovat samana päivänä…

  Yöunet taas pitää ehdottomasti nukkua sängyssä. Sänky on nukkumista varten!

  Tykkää

 6. Joo hei kamut, täytyy sanoo että kaikki ootte osuneet ihan oikeaan ja hyvät on mielipideet teillä. Tosta ihmisen sängystä ei olla aina niin välitetty, eikä helteellä varsinkaan, mutta nyt jostain syystä onkin taas kiva nukkuu siellä. Tarpeeksi kylmä muuten?

  Tykkää

 7. Muut ymmärretään, mutta miten harjaus on inhokkien listalla?

  Tykkää

 8. No äh, kuka siitä ny tykkää? Ihan ok jos leukaperiä, mutta sitten se kaikki muu. Ihan turhaa.

  Tykkää

%d bloggers like this: