Synttäripostaus

(Musta ja Harmaa) Meijän blogi täyttää tänään kuus vuotta! Tättärää!

On ollu muuten tosi mahtavaa kilkattaa teijän kaikkien kamujen kanssa täällä. Ihan parasta. Ilman teitä meil ei olis seurana kuin toi ihminen, ja tajuutte, että eihän se ihan riitä. Mutta teijän kanssa jatketaan foorevö! *tassut!*

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

16 kommenttia

 1. Onnittelut kuudesta vuodesta ja paljon, paljon tuleviakin blogivuosia teidän kanssa! :)

 2. Onnee teille kamut! Mukava on ollut taratella teijän kansa.

 3. Onnea! Ooh, te aloititte blogin kun Musti-vauva oli ehkä kolmen viikon ikäinen! Hyvä että aloititte blogin ni saatiin teihin yhteys. Muuten ei edes tiedettäis että te olette olemassa!

 4. Siis ihan mahtipäivän ootte valinneet! Meillä juhlittiin tänään kakkos-synttäreitä!!

 5. Onnea kaverit ja blogi! Oli onni että tultiin tutustuneeksi, kissakavereita ei voi olla liikaa! Niin että jatketaan *tassut*

  Meidän ihminenkin haluaa onnitella. Ja etärapsutella teitä, jos sallitte.

 6. Onnea! Vähän siistiä varmaan ihmisellekin, kun melkein koko teidän elämä on dokumentoitu, jos unohtaa voi lukea heti täältä että miten se meni.

 7. Onnea! Onnea! Kuusinkertainen onnitteluhuuto! Ootte ihanat.

 8. Onnittelut 6 vuodesta! Kuusi vuotta eikä suotta! :D

 9. Moi kaikki – ollaan oltu koko synttäri näppispaitsiossa, päästiin vasta nyt sanoo teille kaikille, kissat koirat ja ihmiset, että kiitos paljon kauniista sanoistanne ja etärapsuista. Kaverit on parasta heti safkan jälkeen! Ja pilettely kamujen kaa!

  Ja paitsi näppispaitsiossa, ollaan tietysti oltu myös nälässä… ihminen tuli kotii vasta melkein iltayheksän. Lupasi olla ottamatta tavaksi. Nähään se sitten…

 10. Onnee vaan, meillon vaan neljä vuotta kasassa mut perässä tullaan!

 11. Perässä on ruuhkaa! Edellä ei. Heheheh :-DD

 12. Kurrrnau-onnittelut! Kuus on jotain niitä isoja lukuja, joita ei voi käsittää. Eihän mulla ole edes niin monta tassua. Et kuulostaa kyl aika hienolta saavutukselta!

 13. Elviira

   /  kesäkuu 29, 2012

  Onnittelut söpikset ja henkilökunta.Teidän juttujanne on niiinnn hauska lukea. Mun henkilökunta ei oikein oo innostunut bloggailemaan mun jutuista ( laiskoja ), mutta äiskä laittaa mun kuvia aina välillä facebookkin ja varsinkin siellä olevaan kissannimigalleriaan. Niin mun nimi on Elviira ja oon 12 v ( neiti ).

 14. Mindy, laske tassut ja häntä ja nenu, ne on 6 kuus!

  Elviira-neiti, tervetuloo kommentoimaan, ei ollakaan ennen tavattu. Me ei olla Feisbuukissa, ei päästä varmaankaan kattoo sun kuvei! Harmi.

 15. Myöhästyneet onnittelut!

 16. Ei kukaan myöhästy näiltä synttäreiltä :-) No, kissat meni jo/taas nukkumaan mut hengessä mukana!

%d bloggers like this: