Vähän rajaa

(Musta ja Harmaa)

SE

OLI

KOKO

PÄIVÄN

POISSA!!!

Saatiin aamulla ruokaa, ja sit lisää saatiin vasta kun aurinko oli jo laskemassa – ja se on tähän aikaan vuodesta myöhään, jos ootte kamut huomanneet!

*chomp chomp!* Vihdoinkin ruokaa! On odotettu!

Edellinen artikkeli

9 kommenttia

 1. Meilläkin on toisinaan käynyt noin. Sitten sille pitää HUUTAA isoon ääneen. Nälänhätää on tapana pyrkiä lievittämään eikä tuottamaan.

  Tykkää

 2. Oho! Ehkä te kestitte sen kuitenkin kuin kissat?

  *Hihittelee täällä Frieden ja Figon kommentille*

  Tykkää

 3. Voi pikkuisia suurpetoja!!! Tää on taas niin vääryys!

  Tykkää

 4. ps. Mammassa oli ihanan nätin mustan tyttökissan tuoksu kun se tuli takas kotiin tänään.

  Tykkää

 5. Oijoi Musti, mistähän se silleen? :-D

  Tykkää

 6. Hui hirmeetä! Mie uhkailen aina yhteyvenotolla ombudskattiin, jos ruokahuolto ei pellaa. Tai sitte näyttelen Oscarin arvoisesti nälänhättään kuolemaisillaan olevaa kissaa. Isäntäväki ei kuitenkaan ossoo arvostoo miun traakillista esitystä. Ne vuan sannoo, että miun vararavinnoilla eläs vaikka viikon iliman ruokoo.

  Tykkää

 7. Hei kuulkaa kaikki, arvatkaa mitä. Nyt se onkin maksellut takas, korkoineen. Ollut koko päivän kotona. Ja hyvän vieraankin päästi sisään, semmosen kissaymmärtäväisen. Ja ollaan saatu rapsua ja ruokaa napakkaan vuorotahtiin. Ollaan ihan tyytyväisiä tähän korvausmeininkiin. Mut ei silti tartte toista kertaa tolleen…

  Tykkää

 8. Vaatikaa seuraavalla kerralla vielä isommat korvaukset, niin ehkä ihminen ei uskalla enää jättää teitä keskenään vararikon ollessa uhkana..? :)

  Tykkää

 9. Shhh!

  Tykkää

%d bloggers like this: