Ihmisen huono miesmaku

(Musta ja Harmaa) Tänään meille tuli ihan aamusta Hyvin Kovasti Meluava Mies. Tää ei ollut se Matti, vaik tääkin melusi kyllä kovasti. Oli muitakin eroja. Tämä oli pienempi eikä silittänyt meitä.

Leikittiin taas ettei välitetty mitään. Eikä me tosta putkirempasta välitetäkään, mutta tästä oli tosi vaikee olla välittämättä, koska se melusi ihan hirveesti meillä kotona. Mut vähän vaan mentiin piiloon. Enimmäkseen kyllä viihdyttiin aamiaiskupeilla, koska kert oli aamiaisaika.

Meillä käy hyvin vähän hiljaisia miehiä. Tykättäis, että ei näitä meluisiakaan tarviis roudata meille. Kissatädit taas on oikein kivoja, ne osaa antaa meille sekä huomiota että rapsuu.

RRRRRRRRÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNNNNNNNNNNNN!

PS. Matti kuulemma tulee taas parin kuukauden päästä. Ihminen lupas, että tällä kertaa se ei möykkää paljon yhtään.

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

11 kommenttia

 1. Mölyihmiset on pahasta! Tsemppiä teille!

  Meitä kyllä haittaa mölyihmiset naapurissakin. Ei saa kopistella vasaralla, porata tai muutoin kovia meteleitä tuottaa! Figo sais varmana sydänkohtauksen, jos sellaisia tulis meille kotiin! Eikä se muillekaan hyvästä olis.

  Tykkää

 2. Olemme samaa mieltä, kissatädit on best! Varsinkin sellaiset jotka jää yöksi niin voi valita kenen mamman kanssa nukkuu tai ehkä jopa jos onni on myötä, nukkua niiden välissä! Mutta kaikenlainen muukin hengailu kissatätien kanssa rules. Ne ei kyl useinkaan anna ruokaa, siksi meidän oma mamma on kumminki tärkein.

  Tykkää

 3. Onneks toi oli vaan vähän aikaa! Tulee kumminkin uudestaan vielä ens torstaina. Huoh.

  Kissatädit yöksi?!! Oispa hienoo! Ei meillä vaan! Nyt pitää ruveta vänkäämään tota…

  Tykkää

 4. Kaikenlaista…Oliskohan kissojen korvatulppia?

  Tykkää

 5. Kissatädit jee, mölysedät buu!

  Tykkää

 6. Pöh, että vielä aamiaisaikaan tulee häiriköimään, ei ollenkaan hyväksyttävää. Toivottavasti jätti edes jänniä hajuja jälkeensä.

  Tykkää

 7. Ei olla tota jääty kaipaamaan. Oli kyllä melkoisen erikoinen aamiaismusiikki se.

  Tykkää

 8. Kas kun ei imuriakin vielä ottanut kehiin….

  Tykkää

 9. NONIINJUST! Edellisenä päivänä kumminkin se!

  Tykkää

 10. Meille tulee uusi pakastinjääkaappi maanantaina – pakastinjääkaappi hajosi eilen. Perjantai ja 13. päivä! Mahtaa Kollo ihmetellä, kun uutta kaappia tuodan sisälle ja vanha kaappi viedään pois.

  Tykkää

 11. Powerii, Kollo. Ja kaikki muutkin kamut ihmisseuralaisten ristipaineissa!

  Tykkää

%d bloggers like this: