Kunhan ei iholle

oooh!

(Harmaa) Sää oot niiiiin kaunis!

(Musta) Joo ehkä, kunhan pysyt siellä vähän kauempana kumminkin.

Tää on sopiva vähimmäisetäisyys.

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

9 kommenttia

 1. Onpas siellä söpöjä valkoisia varpaita riveissä ♥ Pyrkisin minäkin iholle, tai varpaille, pusipusi!
  Musta, oot kyl niiiiin kaunis mutta on sulla aika tarkkaavainen katse Harmaata kohtaan :-D

  Tykkää

 2. Pakko olla tarkkaavainen näis olosuhteissa!

  Tykkää

 3. Joo, liika läheisyyt ON ahdistavaa! Jokin happirako täytyy jättää aina!

  Tykkää

 4. Kaukorakkaus voi olla raastavvaa. Iita-vainookii aikonnaan alakuun muris, sähis ja sylyki miulle. Sitten meistä tuli kavereita. Mut sepä olihii pikkulikka, arvosa tuntevat aikuiset naiset on varmaan eri asia. En tiijä, kun en oo tavannu sellasia. Ens viikolla kuulema tulloo se uus pikkulikka – huoh

  Tykkää

 5. Selkeästi rakkautta ilmassa sielläkin!

  Tykkää

 6. Voi harmi, Musta ei tiedä mitä menettää kun ei päästä salskeaa herrasmiestä viereen. Tänään heräsin aurinkoiseen aamuun katsellen kun tyynyn vieressä Lea ja Lotta halailivat antautumuksella.

  Tykkää

 7. Ihan selvää rakkautta! Voisit sinä Musta pikkuisen päästää sitä Harmaata liki, etkö voiskin? Läheisyys on ihan kiva juttu kuitenkin.

  Tykkää

 8. Kuules Musta, mä oon pidemmän aikaa seurannut tota Harmaan suurta rakkautta suhun ja oon vahvasti sitä mieltä, että sun pitäisi jo pehmentyä sen suhteen. Kyllä se ansaitsisi päästä jo lähemmäs ja saada pari muiskua ja haliakin. Se on niin komeekin ja herrasmiesmäinen.

  Tykkää

 9. Mä päästän ihmisen lähelle, jos satun olee sillä tuulella. Miksi? Siksi että SE ON MULLE KILTTI. Herra Harmaa EI OLE kiltti! Sen mielest on kiva leikkii silleen että se jysäyttää sata kiloaan mun päälle ja sit se hermostuu kun mä räppään sitä. Sit se rupee repii mun turkkia. Mun KAUNISTA turkkia! Siks en päästä sitä lähelle. Pysyköön repimässä ihan muita vaan. Repiköön omaa turkkiaan, niin! Istukoon oman päänsä päällä! Me halitaan ihmisen kaa jos satun oleen sillä päällä.

  Tykkää

%d bloggers like this: