Tuoretta kissanminttua?

Mistä saa kissanmintun siemeniä tai ruukkuversioita eli tuoretta live-kissanminttua? (Hki)

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

14 kommenttia

 1. Kissanminttu on perennna eli monivuotinen kasvi (ulkona, ei siis huonekasvina). Sitä myydään taimikaupoissa, puutarhamyymälöissä ja ehkä jostain kukkakaupastakin saattaa löytyä, vaikka niiden taimivalikoima on hyvin suppea.

  Tykkää

 2. Hyötykasviyhdistyksellä on myynnissä ainakin siemeniä Aitokissanmintun niemellä (oletettavasti sama kasvi?): http://www.hyotykasviyhdistys.fi/

  Tykkää

 3. Meidän siemenet on tilattu internetin ihmemaasta, kun kukka/taimikaupoista ei herunut. Jotkut rotupöydät ovat kissanäyttelyissä myyneet taimiakin, mutta tämä lienee vain satunnaista :(

  Tykkää

 4. Kiitos kaikille! Hyötykasviyhd. putiikki on nyt lomalla, mutta ehkä noista muista…

  EDIT Kavereilla kuulemma kasvaa mirrinminttua pihalla haitaksi asti. Saan taimen sieltä, katotaan onko se sama kasvi…

  Tykkää

 5. Aitokissanminttu (nepeta cataria) lienee sitä varsinaista tavaraa, mutta huhujen mukaan jotkut ovat saaneet kiksejä mirrinmintustakin. Liekö kattikohtaista, onnea kokeiluun!

  Tykkää

 6. Kun me jahdattiin kissanminttua monet ainakin väitti taimitarhassa että tätä se on, ja kun katto sitä latinankielistä nimeä niin ei sitten ollutkaan… Kannattaa olla tarkkana ettei joku huumehuijari myy vielä kissoille myrkyllistä kasvia. Me ollaan tosin ostettu niinkin luotettavasta paikasta kuin huuto.netistä :D Oli helppoa kun siemenet tuli kotiovelle.

  Tykkää

 7. Anne

   /  heinäkuu 22, 2012

  http://www.korpikangassiemen.fi/fi/product/search?menu=shop%3Bsearch

  Tuolta saa tilattua siemeniä jos haluaa aivan alusta asti kasvattaa itse :)

  Tykkää

 8. Äh aijaa, mirrinminttu on vielä eri? Huoh. No, katotaan, saan kasvin tiistaina…

  Tykkää

 9. Marja

   /  heinäkuu 23, 2012

  Hakaniemen torin kasvikauppiailta kannattaa myös kysellä, ainakin kesäkuussa näin myös kissanminttua, kun olin tomaatintaimiostoksilla.

  Tykkää

 10. Oikeasti? Kävin tänään kahdella taimitarhalla Hämeessä kysymässä ja kumpikin vastasi ”jaa mirrinminttua?”. Eli ne ei itekään erota, onko niillä kissanminttua vai ei! Luottamus horjuu suorastaan huojuu…

  Tykkää

 11. Marja

   /  heinäkuu 25, 2012

  Hakaniemessä on ymmärrettävästi kasvikauppiaiden määrä vähentynyt alkukesästä. Kahdesta jäljellä olevasta toisen valikoimiin kuitenkin kuuluu kissanminttu. Oli tältä päivältä kuulemma jo myyty viimeinen taimi, mutta luvattiin ottaa loppuviikolla tarhalta lisää mukaan. Punatukkainen nainen ja silmälasipäinen mies myymässä valkoisesta pakusta. En vain tajunnut kysyä, onko tuote aitosellaista vai mirrivarianttia vai mitä…

  Tykkää

 12. OK, kiitos!

  Tykkää

 13. Joko lykästi? Löysin nimittäin säilöistäni erittäin pienen määrän viime kesän kukinnoista kerättyjä siemeniä. Itävyydestä ei ole tietty mitään varmuutta, mutta ainakin emokasvi on ollut ”kovaa kamaa” kissoista :) Pistetäänkö postiin?

  Tykkää

 14. Mä en nyt löydä sun mailiosoitetta mistään, mut kirjoita mulle vaikka zepander@gmail.com niin katellaan eteenpäin. Kiitos!

  Tykkää

%d bloggers like this: