Aamut

Jotain iloa siitäkin, että remppa alkaa talossa klo 7 joka aamu… Meidän lisäunet on nimittäin muotoutuneet juuri sellaisiksi että podien lisäksi sielu lepää :-)

Aamulla siis herätään remppamiesten myötä. Hoidetaan aamiaiset ja yksi meistä käy ehkä netissä. Sitten mennään takaisin petiin, kaivan itselleni sekä korvatulpat että kuulosuojaimet ja siirrähdän keskelle sänkyä selälleen unimoodiin. Kuuluu vain tsik ja tsak, kun Harmaa kiertyy kerälle vasempaan kainalooni ja Musta oikeaan. Aina näin päin. Sitten me nukutaan zzzzz liikahtamatta tunti tai pari, jonka jälkeen yksi meistä herää ihan oikeasti pirteänä ja voi alkaa suunnitella, miten päivä siitä etenee.

zzzzzzzz

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

12 kommenttia

 1. Kissat kainalossa ♥

  Ja kuva kans. Tassu mutkalla ♥

  Tykkää

 2. Kissat kainalossa stereona on niin parasta, kyllä :-)

  Tykkää

 3. Aika läheistä meininkiä. Mä tykkään mennä just sellaiselle etäisyydelle, ettei vaan pääse lääppimään kesken mun unien.

  Tykkää

 4. Aamu-unet kissan kanssa on best! Musti on hienoa aamu-uniseuraa, koska se on yleensä tullut sisälle vasta joskus aamuyöllä. Ransu, joka on nukkunut yön sängyssä, on sitä mieltä, että aamulla noustaan ylös ja ulos lenkille. Mutta me Mustin kanssa jatketaan ehkä silloin unia (taas sitten kun remppamiehet ovat poissa).

  Tykkää

 5. Yhteiset rutiinit ovat ihania!

  Tykkää

 6. Aamu-unet on hyvät, ja päikkärit kans!

  Tykkää

 7. Me tykätään kans rutiineista koska silloin tietää mitä tapahtuu ja useimmiten tapahtuu vain hyvii juttuja (poisluk lääkkeet ja hammaspesut!!!). Nukkuessa voi melkein aina olla lähellä. Ei tuu kylmä. Myös lääppimisen useimmiten voi jaksaa.

  Kovasti ollaan siitä tykätty kun mennään petiin ja/tai nukutaan monta kertaa päivässä yhdessä 3 (tai 2).

  Tykkää

 8. Me ei kesäisin kamalasti välitetä kainalosta, kun on niin kuuma. Jaloissa on parempi nukkua. Mut talvella kun tää meidän koti on aika kylmä ainakin välillä, niin sit kyllä peiton alla on kiva vetää unia ja kehrätä kovasti :) Se lämmittää ihmistäkin. Ulle ei kyl tykkää jos sitä lääppii kun se nukkuu, hän vaan häipyy paikalta ja vaihtaa rauhallisempiin maisemiin jatkamaan unia :)

  Tykkää

 9. Peiton alla ollaan nukuttu porukalla vain silloin kun oli oikeesti kylmä eli meidän vuokrakodissa putkirempan aikaan talvella 2010. Tuli vähän ruuhkaakin… ihminen laittoi välillä meidät kummankin pois peiton alta ja sano että tuutte takas sitten kun osaatte olla tappelematta. Julumaa!

  Tykkää

 10. Tää on ollu mun lempiblogi kauan ja ny ekan kerran kommentoin.:) Terkkuja Elkku

  Tykkää

 11. Elkkupieni! Tervetuloo! Mekin laitettiin sun blogi seurantaan.

  Tykkää

 1. Tarkennus :-) « Musta ja Harmaa
%d bloggers like this: