HuuuUUUUmelähetys!

(Harmaa) On mustavalkoinen neito, joka on fiksu ja ihana! Hän, Unna Tuutikki, melkein ihan itse postitti meille mahtavan yllärin! Se tuli kirjekuoressa.

Huolella tutkittu

Kuoressa oli niin vastustamaton tuoksu, että lääpin sen märäksi ja revin ja räpelsin niin paljon kuin ikinä kykenin. Iiiiiihanaaaaa :-)

Just tässä!

Se ihana kuori oli just tässä näin! *kuops kuops* *raaps raaps* Oven edessä. Just Tässä. TTTÄSSÄ.

Sit ihminen tuli kotiin, avasi kuoren oikeasta kohtaa ja tuumasi että kas, myös kissanmintun lehtiä eikä vain siemeniä. No tietty kissanmintun lehtiä, kamoon, ei kai kukaan siemeniä lääpi?! Saatiin lehdet lattialle, tai siis sille pahville jonka Hiljainen Mies oli meille tuonut:

Hmmmm?

Kummallista. Nyt satsi ei enää ollutkaan niiiin mielenkiintoinen. Liian helppoa?

Ahahahha! Täähän toimii viipeellä! Jes!

PÄRINÄÄ!

Tää on mun lehti. Nuuh!

Nyt haluun leikkiä paperilla kans!

Ja ruohoa kans! Välillä ruohoa, sitten tööttiä!

Voi vitsit miten mahtava päivä! DÄDÄDÄDÄÄDÄD! Kiitos, Unna! Kiitos, Ella-ihminen!

(Musta) Minä juon nyt vettä.

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

8 kommenttia

 1. Kyl mä ny hiukka pelkää et teist ihan pössyttelijöit tulee…mä oon nääs niin nuori et emmä viäl ymmärrä mut hei, daa, koittakaa hiukka rajottaa ettei joka päivä eiks jeh?t. Elkku

  Tykkää

 2. PS ai niin, istutin puolet siemenistä. Ruukkuun. Katotaan kuinka käy. Puolet jätin varalle :-)

  Tykkää

 3. Taru

   /  elokuu 4, 2012

  Pureeks teihin muuten kissanmintussa veivatut lelut vai onko ne ihan amatöörien kamaa? Meillä kun lelut ei kelpaa mutta kuivattuna minttu antaa varsinkin Ellille hyvät pössikset.

  Tykkää

 4. No hyvä, että edes pärisi :-D Toivotan onnea istutuksille!

  Tykkää

 5. Meijän mielestä minttuleluista vain valasnorppa on ollu tosi kiinnostava. Molemmista! https://miumau.wordpress.com/2010/07/19/huumepatja/ Sit nää lehdet ei kyl neitoa kiinnostaneet juurikaan, herraa kyllä.

  Tykkää

 6. Herra Harmaa, tiedämme, että olet hieman heikkona mustavalkoisiin ♥

  Tykkää

 7. Minttuasiat ovat mystisiä. Tätikissoja ei kerran sinne reissatessamme kiinnostanut itse minttupuska yhtään, mutta herran jestas, miten ihana se minttua kuljetuksessa suojannut muovipussi oli! :D

  Tykkää

 8. Mustavalkoiset tytöt on ihanii! Tai siis on muutkin. Mut mun on pakko prepf…ref… puoltaa mustavalkosii, tiedätte kyllä syyn, vink vink. Mun nenussa on ennenkin ollut haavoja.

  Nyt minttu on päätynyt paperitollon sisään. Älysin kyllä! Mut sitten huopapallo vei voiton. Kuvia siitä seuraavassa valtakunnallisessa lähetyksessä!

  Tykkää

%d bloggers like this: