Kumma juttu

(Musta) Jännästi se lääkärissä käynti parantaa muistia. Nyt eilisiltana muistin taas, miten kiva ihmisen vieressä on nukkuu, ja *hyp!* sinne hyppänsinkin sitten illalla. On kiva kun on iso lämmin mihkä voi nojata. Harmaa ei kelpaa siihen, koska se on epäilyttävä! Paitsi jos se on päiväpeiton alla ja mä päällä, sit voidaan olla vierekkäin.

Nappailen nyt vielä pari päivää pahoinvointilääkettä ja sit pari viikkoo Pepsidiä. Mun mahahapot ei oo vissiin ihan kohdillaan, kun on ollut silleen toisenlainen olo (ei-vieressänukkuva olo!). Sekin johtuu niistä munujaisvajauksista.

Seuraava artikkeli
Jätä kommentti

6 kommenttia

  1. Ihminen on joo siitä kätevä, että se on iso ja lämmin. Pehmee. Hyvä nukkuma-alusta.

    Tykkää

    Vastaus
  2. Hyvä Musta! Olet ollut reipas tyttö kun olet taas käynyt tohtorilla.

    Tykkää

    Vastaus
  3. En kyl käynyt vapaaehtoisesti :-/

    Tykkää

    Vastaus
  4. No höh – toivottavasti olo paranee pian ihan kunnolla! Mutta joo, lekureilla on ihmeellisiä vaikutuksia!

    Tykkää

    Vastaus
  5. Hurr, hyvinvointia, lämpöä ja täyteliäisyyttä erityisesti Mustalle!

    Tykkää

    Vastaus
  6. Kiitti! En nyt ihan tiiä.. eilisiltana hyppäsin ihmisen viereen ainaki neljä kertaa mutta aina menin pois samantien. Siinä on nyt jotain mikä ei oo ihan hyvä. Mut sit hyppäsin vielä yhen kerran ja jäin siihen nukuskelemaan sitte jotain tunniksi.

    Katotaan nyt. Jos tää on tämmönen tavallinen lempparinukkumapaikan vaihto vaan. Semmost kissat harrastaa, you know. Ei voi vielä tietää. En mä nyt tiedä, miks mua ei oikein huvita nukkuu sen vieressä, vaiks kävisin kokeilemassakin.

    Tykkää

    Vastaus

Kurrrr?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.