Halutaan ojentaa ja kiitos

(Musta ja Harmaa, laiskat karvapersiet) Hyvät kissat, koirat ja kissaihmiset ja koiraihmiset. Me ollaan oltu kamalan kiitollisii tunnustuksista (prenikat-sivu!) mutta myös kamalan laiskoja laittamaan mitään eteenpäin. Nyt, että ees vähän tasapainoo, niin me tyrkitään kärsivällisyysmitalina etenkin kaikille joiden tunnustusta ei oo jaettu eteenpäin, ni tää meidän omataiteilema ”kova kolli” – prenikka:

Tää on sukupuoliriippumatonta kolliutta, likatkin saa prenikan heti jos haluu.

Mallina tuossa on meijän ihmisen kummikissa Pertti (pienenä poikana!), joka muutti maalle pari kuukautta sitten. Vitsit että siel on hienoo! Pertsalla on naapurissa tyttöystävä Lulu, paitsi se ei taida tietää että se on tyttöystävä koska se vaan pomottaa ja hätistelee Pertsaa. Ollaan nähty videokin asiasta! Tai siis ihminen on nähny.

Mutta joo, takas asiaan eli kiitos teille kaikille ja mekin tästä varmaan joskus parannutaan laiskuudesta tai jotain :-D

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

10 kommenttia

 1. Ihana tunnustus! Kova kolli on selvästi kyseessä :-D
  Ransu huomauttaa, että kyllä ne tyttöystävät on sellaisia, naapurin Nelli on ihan samanlainen.

  Tykkää

 2. Onpa pähee tunnustus :D

  Tykkää

 3. Peppara lähettää terveisiä maalta teille ja kummitätille, tässä lyhennettynä: Hianoo on, kaikki päivät menee ulkona tepastellessa ja hirveesti päästäisiä ja myyriä on jahdattavana, kun vaan ehtis joka paikkaan. Talouden koirista on myös ai-van i-ha-naa käydä kutkuttelemassa raivohaukut sopivan matkan päästä, sisällähän ne ovat ihan jees-kavereita sitten taas, vaikka ulkona huutavat (kun huudatetaan). Hiukan harmistuneena Pepsu epäilee, että olen mökeltänyt teiän ihmiselle, koska se ihana likka on LuRu ja nyt sitä vähän pelottaa, että jos LuRu luulee, ettei Pertti muista sen nimeä, ei hyvä heilu. Toivotaan ettei Luru lue tätä blogia, ainakaan ihan hirveen tarkkaan. Luru ei myöskään asu naapurissa vaan ihan saman katon alla, eli jos vähän venyttää kämppiksen käsitettä ystäväksi, siitä tyttöystäväksi ja siitä edelleen hiukan, hiukan, niin oikeastaan Luru on Pertin avovaimo. Samassa taloudessa asuu pari muutakin poikakissaa, mutta ei ne ole ihan niin kovia kolleja kuin Pertti, the sCatMan, eli sikäli ei varmaan ole huolta, että Luru ottaisi nekin haaremiinsa. (Hiukan epäilen tätä, sillä on vähän nartun piirteitä, mutta toisaalta kuka nainen muka olisi tarpeeksi hyvä meidän Pertille.) Hyvin menee siis verenhimoiseksi tiikeriksi ryhtyneellä sylikisu-Pertillä, joka päivisin metsästää ja iltaisin kiipeää vaarin tai muarin syliin halailemaan hellästi, milloin sitten ei yritä kuiskutella Lurulle juttuja.

  Tykkää

 4. Mieltsii Ohari kun kirjotit tänne! Ja LuRu, anteeks LuRu, mut ethän lue tätä blogii? (Ei se lue :-)

  Hieno selvitys asioiden tilasta. Mahtii!

  Tykkää

 5. Jestas mikä jätkä! Ihan selkeesti kulmakunnan kovin kolli ;)

  (Siis voi apua näitä pentukuvia. Jos tätä menoa jatkuu, on just kohta saatava pentu(ja) tänne meillekin.)

  Tykkää

 6. Taru

   /  syyskuu 7, 2012

  Machoo, miilaik !

  Tykkää

 7. Niin, silleen se on käynyt meille kaikille että ensin ollaan tollasii palleroita ja kaikki on että ”IIIIHHHH!” ja sit meistä tulee kuuskiloisia kovii jätkii (no ei muijista) ja ”Iiiih” sanoo enää kotiväki jos nekään. Niin että pennut, ottakaa kaikki hyöty irti ajoissa! Ikkuna ei oo kauaa auki! (Tää oli siis kuvaannollinen. Jos näet aukinaisen ikkunan livenä, siihen EI MENNÄ kurkkimaan, onks selvä!)

  Tykkää

 8. Saaks mennä ikkunaan, jos on lintui? Pähee prenikka!

  Terkuin Unna Tuutikki

  Tykkää

 9. Sukupuoliriippumaton Pertsa on todella valloittava tähtisilmä-punapää! Jos sais joskus sellasen kaverin…

  Tykkää

 10. Jos ikkuna on vahingos auki, ei saa mennä. Unna. Sulle tää. Ikkunasta saa _katsoa_, se on eri juttu.

  Pertsa oli ja on ihana, kyl. Ihmisen kummipoika. Ne on pussaillukin, ihan livenä.

  Tykkää

%d bloggers like this: