Ihan vaaratonta

(Harmaa) Musta lupasi rapsata, mut mullehan tää taitaa kaatua, koska Musta ei ollut ihan kartalla. Ko meillä oli siis tämä meluisa miesvieras niin Musta enimmäkseen kyttäs keittiössä, saako lisää ruokaa. Ajatelkaa – kerrankin vieraita, ja neiti kyttää ruokakippoo!

No, mä hoidin omia vahtihommia siinä. Ei silleen jänskättänyt kovasti ennen kuin ruvettiin poraamaan keittiössä. Siinä kohtaa silmät vähän levis, mutta koska mää tiiän jo tään tyypin, niin ihan sama, saa se vähän melutakin.

Ohitan rohkeasti ja hallitusti (viuh!) meluisat laukut

Oli kiva ilta. Vähän toisenlaista.

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

9 kommenttia

 1. Vähän oli varmaan toisenlaista juu. Jospa neiti ajatteli, että mulle on nyt hankittu miespalvelija.

  Tykkää

 2. Taru

   /  syyskuu 18, 2012

  Toi on tosi hyvä, että harmaa vahdit tota remppasetää, silloin ei uskalla alkaa sooloilemaan hommissa ja ne tulee hoidettua niinkuin pitääkin. Meidän Trio joutui keväällä vahtimaan että lattiat meni kunnolla kohdilleen ja se on kyllä kanssa tosi tärkeää työtä. Ja väsyttävää.

  Tykkää

 3. Miespalvelija! Turha toivo! Aina välillä toi käy (kerran vuodessa?), ei sitä pysty vakkariin pitämään!

  Me ollaan vahdittu vaiks mitä. No sitä lattian laittoo just ei, koska silloin asuttiin muualla. Mut ilmastointiremppaa ollaan vahdittu, ja vaatekaapin rakentamista ja patteriremppaa ja jos sun mitä konsulttii. Osataan jo aika hyvin. Kunhan olisivat hiljaisia ne kaikki, mut kaikki ei oo.

  Tykkää

 4. Kylläpä teillä riittää miesvieraita siellä, olette rohkeita tyyppejä! Mä en pelkää poran ääntä ollenkaan, mut jos poraa aikoo käyttää vieras mies, niin viuhahdan piiloon nopeammin kuin se ukkeli on edes päässyt sisään.

  Tykkää

 5. Meillä käy vain kissaystävällisiä vieraita. No ehkä hetkeksi pitää mennä piiloon niitäkin, mut vain siksi aikaa että pääsevät sisälle asti. Se ovikello on aika turn-off meille…

  Tykkää

 6. Me ollaan siitä vähän omituisia, että meille toi ovikello on turn-on, ja ihan valtava sellainen onkin! Juostaan ovelle kun se soi! Henkilökunta ei siitä ihan tykkää, kun meistä Mauno on sellainen että se juoksis vähän pidemmällekin kuin ovelle. Ja toi Miesvieras näyttää vähän samalta kun täälläkin joskus käy. Se on joskus meluisa, mut ei aina, joskus se ihan vaan on. Omituinen. Mut toisaalta, semmonen toi henkilökuntakin on. Joskus se ittekkin meluilee semmoisella porakoneella ja joskus vaan on. Aika usein.

  Tykkää

 7. Joo-o, meillä käy sama miesvieras ja Helmillä kans Naukulassa on käynyt! Se on aina kiva. Eikä se nyt melunnut oikeesti yhtään kuin ihan vaan sen porauksen verran, muuten se vaan jutteli mukavia. Kunhan nyt vaan vähän väritettiin siitä meluamisesta, hehe, taiteilijan vapauksilla!

  Tykkää

 8. Ai, se olikin yleinen työkalumiesten vierailupäivä. Mun luona kävi joku mies räpeltämässä pattereita, kun olin ihan yksin kotona. Olin järkyttynyt, kun ovesta tuli seuraavan kerran joku ja se olikin sitten tuttu ihminen.

  Tykkää

 9. Meil oli myös tämä sama päivä patteripäivä! Mut ei meillä niistä ukoista oo oikein mitään sanottavaa. Kyl ne melusivat enemmän kuin The Matti. Mut ei ne niinku meistä mitään. Eivät päästäneet edes ulos, kun ovella on tylsä lappu ettei kissoja saa päästää ulos :-/

  Tykkää

%d bloggers like this: