Kissa vai hiiri?

(Harmaa) Taiteilija – siis mä – lähti nyt morffaamaan sydänpissiä. Uusia alkuja, uusia ulottuvuuksia! Mut pistetäänpä nyt testikierros kumminkin: onko teistä tuossa teoksessa kyseessä 1) mikkihiiri vai 2) kissan pää? Mun on hiukan vaikee päättää ite. Kumminkin pyrin näissä hahmopisseissä ainakin jonkinasteiseen esittävyyteen (koska se on kivaa!), vaan onhan se vähän ongelmallista jos ei itekään tiedä mitä teos esittää. Tai monista taiteilijoista ei se ehkä oo ollenkaan ongelmallista, koska teoshan lopullisesti syntyy vastaanottajan päässä (KÖH-KÖH-KRÖÖHÖHÖ-JOO on luettu kirjaa) —> niin, jäätiin siis siihen, että mitä teidän päässä syntyi tosta, 1 vai 2?

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

10 kommenttia

 1. Veikkaan nro 2) Kissan pää.
  Mutta kun käntää taideteoksen toisin päin, niin siinä on sydän ja alla kaksi villalapasta. Ne on kaikki ihmistä varten, ne lämmittää sitä. Jos on iso tietokone, voi olla vaikeeta kääntää, mut sehän ei ookaan mun ongelma…
  T. Virtuaalikissa

  Tykkää

 2. Taru

   /  syyskuu 19, 2012

  Täti-ihminen muodostaa tuosta selvän pupun pään, jolla on silmätkin. Aika päheet, meillä ruiskitaan vaan seinille, vähän avantgardista taidetta meillä sitten. Täti tahtoisi sydämiä <3

  Tykkää

 3. Mmmmmielenkiintoisia näkökulmia – jopa ylöslalaisia! Sydän ja lapaset, kissanpää, pupun pää jossa silmät… Kyllä, kaikki on mahdollisia! En vaan ite osannut katsoa noinkaan monipuolisesti!

  Tykkää

 4. 3) HIrvi jolla iso turpa ja sarvet!

  Tykkää

 5. Hä?!

  Tykkää

 6. Satukissa

   /  syyskuu 19, 2012

  Hih, jos mä käännän tänne mun aipädini toisinpäin, niin se kuvakin kääntyy, joten mielestäni siinä on selvä Mikki-hiiri. Neitikissa, joka käy meillä toisinaan yökylässä, ei osaa vielä tehdä noin hianoja taideteoksia. Voiskohan sitä opettaa vielä vai onko tuo sulla ihan synnynnäinen taito ?

  Tykkää

 7. Köh. Ihan synnynnäisillä lahjoilla mennään. Joskus onnistuu paremmin, joskus huonommin. Ko ei sitä teosta voi nähdä samalla kun tekee, tajuuttehan, se kun on perskarvojen suunnassa! Täytyy luottaa vaan omaan fysiikkaan ja tuntee oma keho, vähän kuin kilpavoimistelija. Eihän nekään näe suoritustaan kuin jälkeenpäin vasta!

  Tykkää

 8. Pupu se on.

  Tykkää

 9. Hirvi ja toka pupu, hmmm. Tää projekti näyttää hedelmöivän suuntaan jos toiseen! Taiteilija on tyytyväinen!

  Tykkää

 10. Nimetön

   /  syyskuu 22, 2012

  Nasu

  Tykkää

%d bloggers like this: