Joutsenkuljetus

Tämmönen uutispäivä tänään (huom. ei ole aprillipäivä)…

http://yle.fi/uutiset/kissa_lensi_joutsenen_selassa/6329679

Seuraava artikkeli
Jätä kommentti

12 kommenttia

  1. Sain tuon sähköpostiinikin :D Vissiin vähän suuruudenhullu katti?

    Tykkää

    Vastaus
  2. Moni on ilmaissut epäuskoa tähän uutiseen. Veikkaan, että ne on ihmisiä jotka ei juuri tunne kissoja… Kissa on tykännyt napata paistin, mutta on miettinyt lievän suuruudenhulluuden kautta, napannut kiinni ja joutsen ei oo tykännyt. Hyvin helppo yhtälö mun mielestä.

    Tykkää

    Vastaus
  3. Heh, mä luin uutisen lopusta, että ensimmäisenä sen julkaisi Kollisanomat.
    On se mustakin uskottava, ei kai kunnon kolli nyt mehevästä paistista heti otetta päästä!
    Kun vaan sais koulutettua noi pojat vähän suuruudenhullummiksi, saisivat pistää peuroille kampoihin. Luulen, että peurat oppis karttamaan pihaa, jossa kolli hyökkää peräpeiliin kynnet ojossa.

    Tykkää

    Vastaus
  4. Samassa yhteydessä linkin lähettäjä kertoi kissasta, joka kuulemma kyttää hirviä! Keikuttaa persuustaansakin samassa yhteydessä… Että eihän se joutsen siihen nähden mikään iso saalis edes ole. Tosin se kissa nyt on vähän erityistapaus muutenkin. Erityisen Vaikea Lapsuus ja silleen.

    Tai jos tämäkin uutisen kissa oli saanut amerikkalaista kissanminttua? Se on kokolailla vahvempaa kuin tämä täkäläinen, olen ymmärtänyt. Sen voimalla taas eräs toinen tuttu kissa oli lähdössä kerran pihalle haastamaan ilveksille riitaa.

    Tykkää

    Vastaus
  5. Taru

     /  11 lokakuun, 2012

    Kissakopteri?

    Tykkää

    Vastaus
  6. Kaikkee löytyy kun kissoista on puhe :-D

    Tykkää

    Vastaus
  7. Tais jäädä ekaks ja vikaks kerraksi tuo kissanlento! Onneksi ei satuttanut itseään pudotessaan/pudottautuessaan maahan! Ja löysi kotiinkin. Meidän mutsia kävi mäiskäsemässä tänään päivälenkillä iso varis päähän. Mutsi säikähti. Mitäs on heitellyt niille viimetalvisia jämäsiemeniä, nythän ne komentaa sitten lisää!

    Tykkää

    Vastaus
  8. Se putosi vissiin järveen kun kerts oli märkä kotiintullessaan.

    Tykkää

    Vastaus
  9. Pakko kommentoida näin pitkäaikaisena hiljaisena lukijana..;) Luin uutista eilen työpaikassani lehdenlukuhetkellä keskikikä 85 puolella ja voi että nauroivat mummo ja vaari kultamme ajatukselle ja muistelivat omia sodan jalkoihin jääneitä kisu rakkaitaan.kissarakkaus on aitoa! T Susa Cola Laku Ja Jojo

    Tykkää

    Vastaus
  10. Kiva Susa, ollaan onnellisia sekä uusista että wanhoista kommentoijista! Kiitos!

    Mie edelleen uskon uutiseen, en ees ymmärrä miksi ei olisi totta :-D ..KISSAT….niiltä syntyy yhtä jos toista!

    Tykkää

    Vastaus
  11. johanna

     /  17 lokakuun, 2012

    kaksi kissaamme molemmat aikanaan yrittivät oikeasti metsästää ja tappaa koiran. Äiti puhutteli ei-niin-terävää-ja-liian-kilttiä spanieliamme että aikooko se vain maata kun hullu kissa yrittää kaulasuonta. sama spanieli yritti ajaa takaa urosjoutsenta ja sen jälkeen oppi ettei kannata. Ystävän kissa taas tappoi ison fasaanin joka löytyi päättömänä pihalta.
    Isän nykyinen kissa yrittää silloin tällöin saada isää painiotteluun kanssaan mutta isä aina sanoo että ”kunnioita nyt kokoa”. Eivät taida kunnioittaa :)

    Tykkää

    Vastaus
  12. Elukaiset!!! Hihi! Hienoja tarinoita! :-D

    Tykkää

    Vastaus

Kurrrr?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.