Hummmm-hummmm…

(Musta ja Harmaa) Aamut on kyl parhaita, koska silloin saa safkaa ja voi mennä heti takas nukkumaan! Siksi ehkä ollaankin niin sievii, kun nukutaan tarpeeksi. Ihmistenkin pitäis nukkuu tarpeeksi!

Mainokset
Edellinen artikkeli

9 kommenttia

 1. Ihana yhteispotretti, joka hyvin kuvastaa harmonista yhteiseloanne! Zihminen vain puuttuu, mutta tuo hyräily lähtee varmaan siitä, ainakin jos kuva on otettu viikonloppuaamuna.
  Kissat ovat niin viisaita levätessään runsaasti. Serkkuni juuri kertoi, miten heidän kissansa sai ihan stressin kun perheeseen syntyi vauva – monien tutkimusten jälkeen eläinlääkärin diagnoosi oli, että kissa ei saa tarvitsemaansa 16 tuntia häiriötöntä unta päivässä!
  Kissalle sitten järjestettiin paremmat lepopaikat ja tilanne korjaantui, nyt lapsikin on jo isompi. Mutta edelleen aamuvarhain ihmisten herätyskellon soidessa nostaa sängyssä nukkuva kissa äkäisen naamansa ja pinkaisee suoraa tietä parempaan nukkumapaikkaan. Ei tietoakaan, että haluaisi aamupalaa, vain ne lopu aamu-unet!

  Tykkää

 2. ”Ihmistenkin pitäis nukkuu tarpeeksi!” Todellakin! Onneksi meillä on sellainen ihminen, joka kyllä nukkuisi. Viime yönä jäi kyllä unet vähiin, mutta noin tavallisesti nukkuminen on mitä suurinta hupia!

  Ihana kuvakin <3

  Tykkää

 3. Nukkuminen on hyvä yhteinen harrastus! Suositellaan jokaiseen kotiin. Se vasta jos mikä on laatuaikaa.

  Tykkää

 4. Täällä vallitsee suuri yhteysymmärrys isojen ja paksujen unien tarpeellisuudesta. Jes! Muistutimme vaan!

  Tykkää

 5. Musta on harmittavinta se, että kissat vaan on niin paljon söpömpii nukkuessaan kun ihmiset. Mä olen nähnyt muutaman nukkuvan ihmisen takaraivon suun kautta , kuolavanat ja maiskutukset ja ihailen kaikkia kissoja siitä,että ne edes viitsii joskus nukkua sellaisen vieressä ;)
  Ja te ootte kyllä ihan tolkuttoman söpöjä <3

  Tykkää

 6. Just niin! Parasta on herättää ihmiset kuudelta ja sitten kun on päässyt pissalle ja saanut ruokaa, voi nukahtaa uudestaan! Siis me, ei ihmiset! Reilu peli!

  Tykkää

 7. Heh, high five kaikille kamuille! Me saadaan bonuksia jo pelkällä ulkonäollä! Ei tarvii edes omia ansioita – ollaan vaan omia ittejämme!

  Tykkää

 8. Ollappa kissa!! Ruoka tuodaan nenään eteen, sit tosiaan ruokalevolle, vaikka puolille päivin asti :O)

  Tykkää

 9. Ruokalevolle ILTAAN asti!

  Tykkää

%d bloggers like this: