Tätä ollaan käytetty ennenkin

Saa ottaa!

Mainokset
Edellinen artikkeli

13 kommenttia

 1. Taru

   /  marraskuu 2, 2012

  Meidänkin kissat on poliittisesti kovinkin valveutuneita ja avarakatseisia – Obama on meidänkin valinta täti-ihmistä myöten, jos vaan saisi äänestää noissa vaaleissa :)

  Tykkää

 2. Meidän kissat ei ole poliittisesti kovin valveutuneita, mutta sen verran kuitenkin, että tää juttu tiedettiin ;) Ja toisinaan harmittaa, ettei ole äänioikeutta noissa vaaleissa…

  Lisäksi kunnallisvaalien alla vastailtiin porukalla vaalikoneeseen ja valikoitiin sopiva ehdokas. Sillä oli kissa. Oli se muutenkin tolkullisen oloinen, mutta sillä on kissa. Siis jos ehdokas erikseen mainitsee henkilötiedoissaan, että perheeseen kuuluu puoliso ja musta kissa (ja vieläpä kissan nimikin!), sen on pakko olla hyvä ehdokas!

  Tykkää

 3. Hyvää argumentointii siellä.

  Tykkää

 4. Meidän äipän ja isin ehdokkaalla oli kans kissoja, kaks kappaletta. Se oli kuulemma äitille yks suurin syy, miks äänesti kyseistä heppua. Silläkin oli omalla sivulla kissojen nimet ja linkattuina kuvatkin. Tärkeimmät asiat ratkaisee politiikassa…

  Tykkää

 5. Onpas onnistunut vaalimainos!

  Tykkää

 6. Mua hävettää nyt niin paljon että tätä ette sitten kerro mun kissoille: en tarkistanut kunnallisvaaleissa, onko ehdokkaallani kissa! Mä vaan sitä, kun se oli niin Guggeliheimia ja muuta ökyidiotismia vastaan ja toimii napakasti eettisen median piireissä… Mut voitais tietysti _sopia_ että sillä on myös kissa, koska se on muutenkin fiksu ihminen, joo? Joo!

  Obaman mainos on tuttu jo edelliseltä kierrokselta, me äänestettiin sitä silloinkin :-) Tai siis kannatettiin.

  Tykkää

 7. Simmel

   /  marraskuu 3, 2012

  Mun mamman ehdokkaalla ei ole omaa kissimirriä sen allerkiajutun takia (juu nou, aivastuttaa ja kastuminen ei ole kivaa, yh), MUTTA mäpä kävin ihan itse moikkaamassa sitä vaalitilaisuudessa tossa meidän lähipuistossa. Ulkoilmassa valjastellessa en pärskytä sitä ihan niin paljoa. Sain paljon rapsuu ja kehua, joten anoin mamille luvan äänestää sitä kissattomuudesta huolimatta. Ja sekin on kaikkea tollasta suureellisuushömpötystä vastaan, nih.

  Tykkää

 8. Simmel moi, sä oot käynyt täällä ennekin mut siitä on pitkä aika, eiksnii? Teillä on hyväs yhteistyö sun orjan, ehdokkaan ja kissamaailman edustajan kesken.

  Tykkää

 9. Simmel

   /  marraskuu 3, 2012

  Joo niin oon! Mut mami on vähän laiska kirjaamaan mun kommentteja, vaik melkein päivittäin seurataan teitsujen tekemisiä. Ku tassuilla on vähän vaikee naputella näppistä, juu nou? Mäkin asun muuten Kalliossa!

  Tykkää

 10. Tiedetään kyl ne tassuvaikeudet! Muuten ootko seurannut Louis vs Rick? Meist siellä on aika fiksu kissa, eikä sil oo mitään tassurajoitteita. Se CHATTAA. Ei voi kässää. Kai sekin on kumminkin ihan tavallinen kissa niinku mekin?

  Tykkää

 11. Simmel

   /  marraskuu 4, 2012

  En, mikä se on??? Kuulostaa nerolta!!

  PS. Mami käski sanoo teidän zihmiselle terveisiä, että se on sama persoona, joka kirjoitti kesällä Ylkkärin nettisivuille varjokissavideofestareista ja siitä Prisman kakkakirjasta.

  Tykkää

 12. Kato, se on tuolla meijän linkeissä otsikon Pijetään mielessä alla.

  Ai sulla on se tommonen ihminen. Sekin osaa kirjoittaa, ja tekin osaatte! Teil on siis yhteinen harrastus! Kuulostaa hyvältä. Olispa meilläkin. Tai eiku onhan meillä – tykätään kaikki nukkumisesta hyvin paljon!

  Tykkää

 13. Simmel

   /  marraskuu 4, 2012

  Oi, toi Louishan on nero! Voiskohan mamiska ostaa mullekin on puhelimen tsättäämiseen? Ja mekilläkin on yhteisinä harrastuksina nukkuminen ja syöminen! Tänäänkään ei ole juuri muuta tehty. Mamiskan pitäis siivota, mut se väittää olevansa liian kipeä moiseen, phyh. Laiska palvelija, sanon mä.

  Tykkää

%d bloggers like this: