Rankka päivä!

(Musta) Hyvin erikoiseksi menee nyt! Ekanakin, ihminen jäi keskellä viikoo kotiin ja petiin. Sit rupes puhelin soimaan, ja kohta meille tuli taas mies omilla avaimilla. Niinq, JUST NYT. Harmaa pinkaisi verhon taakse ikkunalaudalle, mutta mä jäin zihmisen viereen petiin. Voi täältäkin kytsiä, ja tääl on turvallista.

Paitsi… arvasitte, kohta alkaa poraus. Eikä siinä kaikki, sen jälkeen on tulossa imuri. Kyl-lä, melumies haluaa imuroida itse.

20121107-105309.jpg

Mainokset
Seuraava artikkeli

7 kommenttia

 1. Kyllä on paikka! Ihan kuin ei olisi tarpeeksi siinä melumiehessä, sitten pitää vielä oikein lisätä tuskaa imuroimalla. Joo ei. Toivottavasti meille ei tule tuollaisia koskaan!

  Koittakaa kestää kaverit!

  Tykkää

 2. Älä muuta sano! Eikä edes imuroinut koko kämppää, vain eteisessä! Imuri tulee siis taas parin päivän päästä, tiietään jo tää rytmi.

  Tykkää

 3. Teidän pitäis ehdottaa teidän ihmiselle sellaista kuin meillä on. Meillä on vaan sellainen lastasysteemi imurin tilalla, saatiin neuvoteltua se nuo imurijutut silloin viime talvena muuton yhteydessä kuntoon. Ei oo täällä uudella kämpällä imuroitu kuin kerran tuulikaappi! Se lasta ei pidä meteliä ollenkaan. Suhisee lattiaa vasten vähän enemmän kuin moppi, mutta ei häiritsevästi kuitenkaan. Hyvä systeemi!

  Tykkää

 4. Eiku matot tarvii… Me pelätään kans lattiaharjaa ja moppia. Ne on kuitenkin tavallaan melkein kuin imuri. Ääk.

  Tykkää

 5. Otan osaa, miten se ihmisorja imurimiehen on sisään päästänykki! Ai niin, sehän tuli omilla avaimilla :))

  Tykkää

 6. Kauheeta, siis et joku voi ihan noin vaan tulla avaimilla ja imuroida? Ens kerralla kyl soitatte vähintäänkin poliisille tai KRP:lle tai RKP:lle tommosista! Mahotonta menoa.

  Terkuin Unna Tuutikki

  Tykkää

 7. Eiku siis ihminen on huolimattomuuttaan antanut sille luvan tulla avaimilla, se mies oli soittanut ekana puhelimella… Mut ei sitten voineet kysyy mitään asunnon varsinaisilta omistajilta eli meiltä! Mehän siellä ollaan päivät päästään ja huolehditaan kaikesta! Niinku tipu-teeveen kattelusta ja … ruokakupit pestään ja vaikka mitä.

  Tykkää

%d bloggers like this: