Helmihampaat kadoksissa

(Harmaa) Viikonloppu, hampaiden pesu ja korvien puhdistus. Tavallista mutta ällöö. Pikkasen erilaista kumminkin: tavallisesti kun ihminen käärii mut pyyhkeeseen, se aloittaa korvien puhdistuksella. Tänään se kattoikin ekana mun etuhampaat. Etuhampaat! Mieltsin älytöntä, eihän niis mitään vikaa ole, ihan esimerkillisen söpöt! Olleet aina!

Mut sit myöhemmin kuulin – tätä ei tarvi kertoo tolle neidille – että Musta sai ajan yhestä V:llä alkavasta paikasta heti maanantaiaamuksi. Arvatkaa miks. Tää kuulostaa ihan daijulta, mut selittää miks mun suuta katottiin… Ihmisen mielestä Mustalta puuttuu etuhampaat. On vaan sellasta mökkylää niiden tilalla.

DOJOINGGG! Eikö ollut kerrankin yllättävä syy lähtee vetskulle?! Kuulostaa aika hassulta. Mut ehkä meijän ihminen on vaan sekasin? Ei se mitään niin kauan kuin huolto pelaa, on mun mielipide.

EDIT Nyt selvisi tämä etutassun suojissa hihittelykin!

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

10 kommenttia

 1. Voi ei! Pikaista hampaiden paluuta ja V:töntä elämää!

  Tykkää

 2. Aamokselta puuttuu etuhampaat kans. Siis ne pienet etuhampaat, ei torat. Ne oli ihan sellaiset nysät ja sitten ne poistettiin kokonaan (vetskulasku niin paljon että sattuu yhä ajatella…). Mutta ei haittaa menoa, ruokaa alettiin syödä entistä nopeammin sen jälkeen, olivat siis vähän tainneet haitata. Hampaiden röntgenkuvat oli halvat ja niissä toi hammasongelma huomattiin, ei kaduta että ne otettiin. Pikaista helmihampaiden ilmestymistä toivotamme silti!

  Tykkää

 3. Friedeltäkin puuttuu niitä pieniä etuhampaita. Itsekseen ovat kadonneet, eikä näytä haittaavan mitenkään. Lisäksi yksi sellainen pieni hammas heti kulmahampaan vieressä ei ole mitenkään erityisen pieni. Asiaa selvitettäneen kunhan käydään hammaskiven poistolla. Se taas tapahtuu sitten kun on hetken saatu rauhoittua edellisistä vaivoista ja kunhan tilille on tullut rahaa edellisten eläinlääkärimaksujen jäljiltä.

  Mutta onnea vetskureissulle! Tsemppiä kaverit! Olkaa reippaita!

  Tykkää

 4. Joo me ollaan tääl ihan hyvillä mielin ja hyväunisina. Myös ihminen ko sillä on jäänyt lomarahoja käyttämättä ni nyt ei yks lääkärikeikka silleen romahduta mitään. Vaik riippuu tietty siitä, keksiikö ne kauheesti kaikkee. Mut ei kai, kun toi neito on muuten ihan normaali, ei siitä voi hirveesti keksiä mitään järkkyjuttuja.

  Tykkää

 5. Toivottavasti V-alkuinen ei löydä lisää korjattavaa. Tsemppiä! :) Syöminen sujuu vähemmilläkin hampailla. :)

  Tykkää

 6. Meidän Muksulta tippuivat etuhampaat jo pikkukissana. Syytä ei tiedetä, mutta hyvin pärjää. Onnea kuitenkin ja kannattaa tarkistaa.

  Tykkää

 7. En ole varma, olenko nähnytkään niitä hampaita ikinä, jos nyt ihan penkomaan ruvetaan. Neiti on kuitenkin se meidän ujo kissa, en varmaankaan ole suotta ronkkinut sen suuta ja katsellut helmihampaita.

  Nyt vaan hampaita pestessä aloin ihmetellä, miten alahuuli oli niin paksu ja nyppyläinen, ja siitä se sitten lähti.. Ne nyppylät käydään kuitenkin tarkistuttamassa. Näkeehän V-alkuinen samalla, onko hampaat lähteneet jo ajat sitten vai vasta äsken.

  Tykkää

 8. Tuisku: Hampaat näyttää ja tuntuu ny olevan innostava aihe teillä ja meillä. Multa jus viätiin 2 hammasta. Tarviiks sä?

  Tykkää

 9. Myrsky & Tuisku, te ootte KOIRII! Eihän teidän hampaat ees mahtuis mun suuhun! Tai voisin ehkä varalle ottaa, jos noi kulmahampaatkin lähtee joskus…

  Tykkää

 10. Terkkuja meidän lähes hampaatomalta spessukissalta Nilssonilta ja toivotaan, ettei sieltä suusta löydy mitään kummallista! Tai siis muuta kummallista. Vetskut on muuten sitten ihan kivoja, vaikka aina ei siltä tunnukaan ;)

  Tykkää

%d bloggers like this: