Illan keikka

Meillä on kaikki aika hyvin. Mustalla (3,2 kg!!) on varmaan eri mielipide, mutta kyllä se siitä, kunhan kuola lakkaa valumasta tassuille.

Vetsku tykkäsi että noin roisia ikenien liikakasvua – joka on isoilla koirilla aika tavallista – ei ole kissoilla vielä nähtykään. Wohoo, pisteet kotiin? Kasvu oli peittänyt tosiaan ylä- ja alaetuhampaat kokonaan ja sitä oli myös poskihampaiden puolella. Kaikki leikattiin pois eikä tikattu, koska ne paranee muutenkin. Pehmeää ruokaa viikon verran. Ei ole pakko antaa verenpainelääkkeitä jos on hankalaa.

Rtgkuvissa ei näkynyt mitään ylimääräistä eli se oli kaikki hyvää kudosta eikä mitään syöpää. Koepala on kuitenkin vielä menossa patologille.

Rotan hajuinen hengitys sai vihdoin kunnon selityksen sekin. Liikakasvun alle oli muodostunut plakkia ja hammaskiveä, joka on nyt poistettu kaikki.

Soihdut sammuu…

Mainokset
Seuraava artikkeli

13 kommenttia

 1. Tsemppiä Musta! Kyllä se siitä!

  Toivottavasti ei uusiudu tuo vaiva kuitenkaan. Nuo rauhoitushommat on aina aika… jostakin.

  Tykkää

 2. Voi pientä… sammuneen kissan näkeminen on aina yhtä hellyytävää ja huolestuttavaa. Kun ne ovat aina muuten niin tikkana ympäristöstään! Hyvä että tuli hoidettua, jeejee!

  Tykkää

 3. Tsemppiä Musta! ♥

  Tykkää

 4. Voi toista, niin raasun näkösenä! Mut hyvä että nyt on hampaat kunnossa.

  Tykkää

 5. Mustalle tsempitykset! Hyvä, että kaikki on hyvin. :)

  Tykkää

 6. Hampilekuri on harunista. Siis sieltä syvältä. Muutaman päivän piästä jo hymmyilyttää tuas.

  Tykkää

 7. Enkat on kivoja, mutta mielummin jostain pituushypystä, hiirenpyynnistä tai rallin vetämisestä. Tai vaikka painista. Terveyshommissa vähempi olisi parempi, jollei siis ole ihan kondiksessa niin sitten olisi vaan tosi vähän rempallaan. Onneksi oli hyviä uutisia ja koittakaa te Musta ja Harmaa rauhoitella sitä ihmistä siellä silti ennenkuin sen patologin tulokset tulee.

  Tykkää

 8. Nyt pitäisi vielä saada Musta syömään tai juomaan. Klo 16 oltiin lekurissa ja kello tulee nyt kaksitoista. Yritn jo antaa ruiskulla vettä jossa on pehmoruokaa mukana mutta se oli ihan hanurista ja sai vain kissan pelkäämään mua enemmän :-( Mutta mulla on huomenna lomapäivä enkä meinaa mennä nukkumaan ennen kuin toi on käynyt jommallakummalla kupilla (ja ruokakuppia joutuu tietysti vartioimaan hra Harmaan kaikkiruokaiselta nokalta).

  Tykkää

 9. Zepa

   /  marraskuu 16, 2012

  jessssss Klo 2.30 ja vihdoinkin Musta juo vettä! Yllättäen myös ruokaa alkoi mennä luukusta sisään. Nyt tarvii nukkua välillä.

  Tykkää

 10. Tsemppiä! On varmasti jo parempi näemmä, hyvä niin :). Kaikkea sitä voikin kissalle tulla, ihan niin kuin ihmisillekin. Mutta hyvässä hoidossapa on! Kyllä se siitä!!!

  Tykkää

 11. Meillä ei kumpikaan syönyt koko rauhoituspäivänä, vaikka heti aamulla oltiin. Iltapalaansa Friede yritti, mutta selvästikin tuli ihan kauhea olo. Söivät sitten aamulla vasta. Tuli kyllä ihan liian pitkä aika ravinnotta, Figollakin puolitoista vuorokautta, mutta minkäs teet kun ruoka ei vain kertakaikkiaan ollut asialistalla?

  Hyvä kuitenkin että ruoka ja vesi alkoi maistumaan! Kyllä se siitä! Tsemppiä vielä!

  Tykkää

 12. Huh! Erikoista, mutta mustat on sellasii! Onneksi ei ollut mitään vakavaa.

  Tykkää

 13. Jos ei nyt vähään aikaan tarviis mennä takas…

  Tykkää

%d bloggers like this: