Sisäkuvia

Yläleuka – hampaiden edessä näkyy mökkylää

…ja alaleuka, samoin mökkylät vielä mukana.

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

7 kommenttia

 1. komea kalusto !

  Tykkää

 2. Nää kuvat jopa aukeni ihan nätisti. Kun ostin (ostin, en siis saanut) omia kuvia Terveystalolta, niitä avaamaan tarvittiin Windows ja kaksi IT-helppiä. Sitten sain kuvat screen printteinä… V oli ihan toista, kuvat oli suoraan jpg ja aukeavat missä vaan.

  Tykkää

 3. Totta puhut. Hyvä vetti hoitaa homman mallikkaasti. Aukku ja Aune on samaa mieltä — vaikka kaikkein mieluiten ne ei koskaan näkis yhtään vet-lääkäriä.

  Tykkää

 4. Kuka niitä haluis tavata! Mutta aina välillä on pakko. Ja onhan ne silleen kilttejä, tavallaan. Usein vaan lähtee taju kun siellä on, silleen kummallinen paikka.

  Tykkää

 5. Wau! Mutta en tajua missä ne mökkylät on? Vai onko ne nuo kulmahampaat? Selviskö mitä ne on? Aika rankkaa tollanen sisäkuvaaminen!! Mutsin selästä otettiin joskus magneettikuvaa ja saatiin kotiin cd, josta ei tajuttu mitään. Sun kuvat on kivan selkeitä, kunhan vaan hiffaisin ne ongelmamökkylät…. Ylätassu!

  Tykkää

 6. Ne on suoraan pikkuhampaiden edessä. Eli siinä missä on alahuuli kans. Ja ylähuuli. No ei niitä niin hyvin näy näis kuvissa, mutta kun ihm. näki ne valopöydällä vetskulla, ne näkyi hyvin.

  Tykkää

%d bloggers like this: