Mustan ehompi elämä

(Musta) Ihmeen kiva olo! Yhtään ei pelota enää toi ihminen, kuljen ja pörisen täällä kuin pikkanen helitsopteri! Pörpörpör! Pusken ihmisen kättä ja istun hiiri/kissamatolla.

Jännästi aina silleen, kun on käyty vetskulla, seuraava päivä on aika kakkaa ja ihminen on pelottava, mut sitten lisää unta palloon ja *POPS!* maailma onkin taas ihan toisenlainen. Maailma on kiva! Harmaa on kiva! Ihminen on kiva!

Hirvee nälkä koko ajan. Pitää mennä kattoo, oisko kuppiin jäänyt jotain…

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

9 kommenttia

 1. Pörröinen helikopteri <3

  Tykkää

 2. Peace and love, pörpör! :)

  Tykkää

 3. Ai kun kiva kuulla! Mekin innostuttiin tästä, pörrätään ympäri taloa. Ja hei, me osataan sanoa ”ruoka” jo monella kielellä: on ruoka ja mat ja food ja sitten toi mau, joka voi olla ”ruokaa nyt” tai MAU, joka tarkoittaa ”RUOKAA NYT”!

  Tykkää

 4. Oho, onpa teillä tehokas eläinlääkäri! Aika jännä juttu. Mutta tuohan kuulostaa oikein kivalta! Mukavaa lauantaiehtoota ja herkkupitoista illanjatkoa!

  Tykkää

 5. Niin se oli mullakin sen hammasjutun jälkeen. Seuraavana päivänä ihminen oli ihan epäilyttävä ja olin koko päivän kaapin päällä. Sitä seuraavana se olikin jo ihan hyvä tyyppi, vaikka antoikin kipulääkettä. Ja oli ihan hirveä nälkä! Meni ruokaa enemmän kuin ikinä!

  Hyvä että sullakin on parempi olo.

  Purrrrr-purrrrrr ♥

  Tykkää

 6. Mää raxtan teitäkin kaikkii! Ja vielä enemmän jos annatte raksuja! Jostain syystä en nyt nimittäin saa raksuu ollenkaan, pelkkää vauvapehmooruokaa. Kyl sekin menee, mutta HEI, onhan raksut ihan toista!

  Tykkää

 7. Kuinka mukavaa! Huliskopperina on hyvä pöristä, jos vielä syöntikin käy :)

  Tykkää

 8. Joo! Nukuin taas ihmisen vieressä. Se jaksaa rapsuttaa tosi paljon, ja sitten kun ei jaksa niin mä pusken pusken pusken sen läppärii ja hiirikättä, ja sit se taas jaksaa rapsuttaa!

  Tykkää

 9. Hyvä Musta! Jee :) Ollaan iloisia sun puolestas :)

  Tykkää

%d bloggers like this: