Ai jaa

(Musta ja Harmaa) Me vähän luullaan, että tää on nyt se Maailman Paras TV-sarja, jota pitää tuijottaa. Ai jaa. No mut eihän tässä oo eläimii. Miksei enää ikinä katota jääkiekkoo eikä luonto-ohjelmia, ne oli paljon kiinnostavampii.

Että tämmöstä

Psst. Meitsi kattos mieluummin jääkiakkoo!

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

11 kommenttia

 1. Tänään saattaa tullaa hiihtoa. Ei muuta kuin oikea kanava kehiin, kisakatsomo on jo!

  Tykkää

 2. Kissakatsomo on joo, mut meil ei oo digobokserii eli meil ei oo teeveeohjelmii! Tipu-tv ikkunassa on ainoo, ja sekin on tosi huono nykyään kun aina sataa ja on pimee.

  Tykkää

 3. ihmiset on outoja.

  Tykkää

 4. Kissan mietteitä elämästä ja ihmisistä, blogissa mm. kissan kielen tulkki. Miauu…

  Tykkää

 5. Hei, teillon oikeen ylä- ja alakatsomot. Siistii…

  Tykkää

 6. Miekii tykkään lätkästä. Nii ja jaliksesta. Isännän kansa myö aina jalista pelataankii sellasella pelillä. Mie yritän ottaa palloja kiinni. Tuure tykkevvää Late Lampaasta, siinä ku sanotaan välillä BÄÄ. Se on sille niiku sellanen ammattiohjelma, siinähä Vuhku paimentaa lampaita.

  Tykkää

 7. Hei kamut, ihmiset on… Kiva Lahna ku kävit, me käytiin vähän tutkii sun blogia. Tosiaankin Panu ja Turo, nyt vast ite huomattiin: on ne, ylä- ja ala-!
  Tyyne, meil on kuulemma teletappii nauhalla, toi lupas että joskus saahaan kattoa sitä jos kiinnostaa. Se voiskin olla, jos kerta ei oo luontoelukoita tai jäkistä.

  Tykkää

 8. No ei meilläkään katsota ikinä mitään kissoja miellyttävää! :D Silmät vaan kiinni ja oma tv päälle…

  Tykkää

 9. Kerran katoin ihmisen läppäriltä jotain merileffaa. Siinä oli veden alla kaloja ja mag..mang.. maneetteja ja kaikkee. Ei se nyt mitenkään niin tosijännä… mut kerran meillä oli ihan oikee teevee vielä ja sieltä tuli semmonen kuin Siivekäs muutto. PELKKII TIPUJA, AJATELKAA! Katoin, ja tiiviisti. Semmosii ohjlmii enemmän. Meil on se muuten nauhallakin. Miksei surise koneessa jo?

  Tykkää

 10. joo jääkiekossa vain on sitä jotain! ,..liikettä.. pakoon säntääviä hiir..siis ukkoja, aggressiivista saalistusta, komeita selätyksiä,, taklausta ja villiä menoa. Onneks meidän TV:stä ei mitään muuta edes tule.
  -Blackie & Daamit-

  Tykkää

 11. Nimenomaan vauhtii ja eläinten ääniä kaivattais.

  Tykkää

%d bloggers like this: