Kohta tuhti

(Musta) Ou nou. Toi yks just laski, miten pitkään mä kaikkiaan syön lääkkeitä, nyt kun me saatiin ne. Melkein tammikuun puoliväliin!!! KÄÄK! Onneks määrät pienenee loppuu kohti mutta silti. Ajatelkaa. Mä, pieni neito, syön näin aluksi joka aamu
– 1/4 yks verenpainelääke
– 1 toinen verenpainelääke
– 1 antipojo
– 1 korttisooni
ja illalla
– 1 antipojo
– 1 korttisooni.

Eihän noi edes mahdu muhun! Oon pieni!

(Harmaa) Köh, et oo pitkään. Muistatko miten kävi viimeks kortisonin kaa?

(Musta) Ai joo, ja sit musta tulee taas hetkeksi 3,6-kiloinen ja kaikki on niiq et ”oiii kun se on söpö, kun se on ihan oikeen kissan näköinen!”.

tahdenalla

En kyl oikein viittis nyt tätä.

Onneksi ihmisen pillerinheittotekniikka on aika paljon parantunut. Tai ainakin ne verenpainelääkkeet menee aika nopsaan nykyään suoraan ns. kohti peräseinää. Toivossa eletään…

Mainokset
Edellinen artikkeli

15 kommenttia

 1. Hei Musta, jos sun paino nousee esim. 3,6 kiloon hetkeks, niin elä välitä. Tai siis jos sua ittiä ahistais. Meän Olivia a.k.a. Olle painaa semmosen reilun kaks kiloa, se on semmonen minikissa. Vaikka onkin jo seittemänvuotias. Se vaan on semmonen pieni. (Sanni: Ja on tuhdistunut leikkaamisen jälkeen, hehehe.) Jotkut vaan on pieniä tai hoikkia, minkä ne ite sille mahtaa, häh?

  Tykkää

 2. Kauhee määrä pillereitä!! Voi sua :( Mutta kaunis sinä olet, ihan hurrrrrjan kaunis ♥

  Nuo ihmiset on aika kehityskelpoisia kuitenkin. Meilläkin alkoi pillerihommat mennä viimeksi jo aika hyvin, kun piti ensin antaa 2 x 2 antibioottia ja sitten sen jälkeen niitä maitohappobakteeripillereitä yks päivässä. Kipulääke menee ruiskusta kans ihan helposti. Sen mahalääkkeen kanssa oli vaikeempaa, kun sitä piti niin paljon antaa. Sekin oli ruiskutettavaa. Eikä se ollut edes hyvääkään. Saahan nähdä miten nyt näiden tulevien pillereiden kanssa menee. Ne saadaan huomenna.

  Tsemppiä ja tassutteluja ja hurinoita teille! Rottamaisia vaivoja teilläkin.

  Tykkää

 3. Lääkitseminen on ihan buuu! Lääkkeiden pitäisi olla tosi hyviä, niiin että ihmisten ei tarvi tähtäillä kurkuun ja välillä rutistella suuta kiinni sun muita, Onneksi teillä on sentään pilleriantaja kehittynyt, meillä ollaan vasta kehityskaaren alkupuolella. Pikaista paranemista Musta ja tsemppiä ! Meilläkin on muuten kortisonia Nisurille, katsotaan mikä pallo siitä saadaan ;)

  Tykkää

 4. Meillä taas on kortisoniresepti Friedelle, mutta niitä ei ole toistaiseksi tarvinnut lunastaa. Tai siis silloin kun niitä eniten olisi tarvinnut, niitä ei ole voinut antaa muista syistä (valmiiksi kipeään vatsaan ei laiteta kortisonia jos ei ole pakko)… Kyypakkauksesta on pari kertaa annettu ohjeenmukainen puolikas tabletti. Ei ole ollut hyvää, kuulemma.

  Tarvitaanko me joku vertaistukikerho pilleristikissojen omaisille?

  Tykkää

 5. Oi miten kaunis kuva! Ihana.

  Tykkää

 6. Kiitos kaikille emputuksesta ja ei sitä kovin helppoo oo teillä tai meillä kellään. Vertaistukikerho tarvitaan! Meille kissoille! Tai joo, eikös nää blogit jo vähän oo sitä?

  Saatiin taas uutta kommentoijaverta tänne, tervetuloo Sanni ja Olivia!

  Tykkää

 7. Välikommentti: yks päivä mennyt ja ihmisen pilleritaktiikka onneks tosiaan on kunnossa. En melkein ehdi edes huomata pillerien häviämistä jonnekin tonne, minne ne nyt meneekin. Massuun kai.

  Tykkää

 8. Mut oo onnellinen että sun ihmises pillerinheittotekniikka toimii. Meillä ei toimi. Menee väärään kurkkuun ja joskus tykkänään ohi. Mut onneks ne tajus murskata ja liettää hyvänmakuiseen liemeen, joka ruiskautetaan suuhun. Mä kun nään ruiskun, niin aukaisen jo valmiiksi kiltisti suun. Siis oikeesti .Mut mä oonki mä. (Siis eriskummallinen). Mä oisin tosi hyvä lääkittävä, harmi kun mullei oo lääkkeitä!, ne ois niin NAM!: . Ginille ja Sunnylle pitää ruiskuhommat tehdä puolipakolla. Naiset..
  -Blackie-

  Tykkää

 9. Kamalaa! Aukaiset suun kiltisti! Sä et ehkä oo kissa, ootko miettinyt sitä?

  Tykkää

 10. Meillä olis teille sellainen mustavalkohaaste, jos haluatte.

  Tykkää

 11. Mustavalko, hih, kuulostaa oiiiiikein kauniilta! Kiitos.

  Tein aika löysän kakan, oho. Tää on varmaan sitä lääkejuttua. Muuten elämä menee ihan hyvin.

  Tykkää

 12. Kauhistus mikä määrä pillereitä! Mut Musta on kaunistus, tosi kissan muotoinen varsinkin siinä ikkunalla.

  Tykkää

 13. Aluksi on paljo pillerii. Jo ekan viikon jälkeen määrä rupee laskee. ONNEKS.

  Tykkää

 14. Onneksi pillerinmutustus on vaan väliaikaista! Tuo kuva on tosiaan aivan mahtava, mikä poseeraus! Nauti lääkekuurista, kai saat jotain herkkuja palkkioksi?

  Tykkää

 15. Kiitos. Kyl mä melkein joka kerta saan namin, vaikkei munujaisten takia saisi. Mut ei kerrota vetskulle.

  Tykkää

%d bloggers like this: