Etsitään: kunnollista palvelusväkeä

(Musta) Oon pikkuhiljaa saanut opetettua ihmistä siihen, että kun sanon ”miu?” niin se hyppää ja kysyy, mitä saisi olla ja onko kaikki hyvin ja miellyttääkö maailma neitiä. Eli silleen arvot kohdallaan. Mutta viime aikoina se on alkanut itepäiseksi! Se sanoi, että huomaa kyllä, että mää hyppyytän häntä ihan muiks huveikseni. Eli että nyt kun mä sanon ”miu?”, se sanoo ”oota vähän”. Ja ”nyt on kesken tää toinen homma”. Tai ”joojoo kohta”.

JUMANLAARE! Just kun sain sen opetettuu, se hokaa! Huono asia.

pahginoi

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli
Jätä kommentti

10 kommenttia

 1. NII JUST! Me kun sanotaan ennen ruoka-aikaa MAAAAUUUU, ihminen sanoo, että ”saatte ihan just ruokaa”. Siis ihan just?! Niinku NYT oli puhe!!

  Ihmiset ei osaa… Aina. Joskus ne osaa.

  (PS. meillä on kuulemma perjantaina taas V-päivä. Kuulemma kontrolli. Eikö kontrolleja tavata hoitaa puhelinajoilla niinkuin Naukulassa?)

  Tykkää

  Vastaus
 2. No mut kun mä sanon Mouu Mouu Mouu keittiössä pökkyrehtävälle ihmiselle, arvakkaa mitä se mulle sanoo: ”Ethän sä oo vissiin ikinä saanut ruokaa ruoka-aikaan, etkä ehkä saa nytkään. Varmaan kannattaa huutaa.” Onko ehkä helppo huolestuu hei?! Kyllä se pistää pojan huutamaan! Jos en enää ikinä saa ruokaa kun en oo saanut enn… äää hetkinen. Eiku mua ehkä huijattiin. Ei mitn.

  Me kannatetaan kans konterollei joissa ei tarvi ite liikkua saati mennä autoon eikä myöskään kuulla tuloksia. Me ollaan vaan, me ollaan kissoja. Muut saa selittää!

  Tykkää

  Vastaus
 3. Satukissa

   /  5 joulukuun, 2012

  Kuule Musta, se johtuu varmaan nyt siitä, että huomenna on se joku itsepäisyyspäivä vai mikä se nyt onkaan. Se sun ihminen tahtoo olla itsepäinen, höh. Tätä mieltä on ainakin mun tyttäreni musta Nemi-kissa, joka on toisinaan meillä yökylässä ja joskus vähän pitempäänkin. Ruokaa ja huomiota ja rapsutuksia pitää saada HETI….kai semmoinen kissojenoikeuslakikin on olemassa, jos kerran ihmisillekin on.

  Tykkää

  Vastaus
 4. No jos tekisit taas jotain niin poikkeuksellista, että palveluskunta suunnilleen lakoais ihastuksesta. Silloin palvelutaso palaisi takaisin vielä tehostettuna….

  Tykkää

  Vastaus
 5. Itsepäisyyspäivä ois muuten tosi hyvä selitys, mutku se on aloittanut ton jo jokin aika sitten… Tai ehkä se vaan harjoitteli tätä päivää varten ja huomenna itepäisyys on ohi, jippii.

  L-L, mä oon SYNTYNYT poikkeuksellisena ja ihastuttavana! Oon kissa.

  Tykkää

  Vastaus
 6. Sinnikkyydellä nuo koulutetaan, älä anna periksi!

  Tykkää

  Vastaus
 7. Miten ois semmonen ”vaimot vaihtoon”-tyylinen kissat vaihtoon -viikko! Esim. mie jos muutaisin teille, niin mulle pitää antaa ruoka (varta vasten kokattu ja isoja annoksia, siihen lihat, vitamiinit, kalkit, omegat ja helokit) 4 krt päivässä. Sit suolarehuvettä ruiskautetaan suuhun (se on mun herkkua). Hampaat multa pitää pestä joka päivä (ne on aika isot että niissä on sitte jyystämistä).. Voisin välillä vähän kuseksia nurkkiinkin pitkin päivää. Ihan vaan merkiksi. Luulen että vaihtoviikon jälkeen sä Musta saisit ihan vapaasti hyppyyttää ihmistä ja ihminen senkun hyrräis tyytyväisenä :O)
  -Blackie-

  Tykkää

  Vastaus
 8. Toivottavast ihminen nyt ymmärtää, että sille on tarjottu näkökulman muutos! Ja kans, että miten vaivattomat kissat sillä on ja että kun hyppyytetään, niin kysyy vaan kuinka korkeelle :-D Hyvä, Blackie!

  Tykkää

  Vastaus
 9. Ihmiset on oikukkaita… toisin kuin me kissit…

  Tykkää

  Vastaus

Kurrrr?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: