Tarviin selityksen!

oppii1

(Musta) Yrittänyt nyt tajuta tota palloa, jota toi pyörittää. Jostain tulee raksuja kun pallo pyörii. Hmm. En tajuu. Pelottava pallo. Vähän. Pitää vahtia. Jotain tossa on, mutta kukaan ei selvennä mulle, mitä. Harmaa on opettanut mulle paljon juttuja, mutta tätä mä en vaan tajuu.

oppi2

Mainokset
Seuraava artikkeli

7 kommenttia

 1. Ransu osaa neuvoa! Se sai raksupallon Naukulan Helmiltä ja huomas nanosekunnissa, että siellä on raksuja. Ensin Ransu yritti purra palloa mutta koska mitään ei tapahtunut, niin piti alkaa räplätä sitä tassulla ja sitten alkoi tapahtua!
  Tanssi menee näin: tassulla täp, askel, askel, haukkaus, askel, tassulla täp…

  Tykkää

 2. Eli siis kaikki tajuu paitsi mä. Huoh. No mut, mä oon nätti. Sillä pärjää pitkälle.

  Tykkää

 3. Ei se mitään Musta. Meillä on sellaisia toisenlaisia palloja, joita pitää pyöritellä että tulee raksuja. Mun mielestä ne oli ensin ihan tosityperiä! Figo tykkäsi alusta asti, pyöritteli niitä aivan innoissaan. Sit minäkin vaan yhtenä kertana keksin, että tämähän ON oikeastaan hyvä juttu. Eli älä huoli, jos se on tyhmä pallo, se on tyhmä pallo eikä sun tarvi välittää siitä. Mutta mieltään voi muuttaa koska vaan.

  Tykkää

 4. Satukissa

   /  joulukuu 7, 2012

  Se meidän -öh, siis tyttäreni – musta Nemi-kaunotar on sun kanssa ihan samaa mieltä. Tommoset pallot on tyhmiä, mutta me mustat kissat olemme tosi nättejä. Niin se vaan on. Olemme siis kohtalotovereita monessakin mielessä…

  Tykkää

 5. Niin just. Tyhmä pallo. Ja muutan mieltäni siitä ihan milloin lystään.

  Tykkää

 6. Mä tiiän et kyl Musta tietää. Se ei vaan saa. En mäkään saanu silloin ku Wilma oli pomo. Mut kerran se anto munkin ja sitten näytin miten se sujuu.

  Tykkää

 7. En saa myöskään koskee uuteen kongiin, joka saatiin sun mutsilta, Helmi. Harmaan uskaltaa sähistä mulle jos meen! Tästäkin on kuvei, tulee myöhemmin…

  Tykkää

%d bloggers like this: