Joulu tuli etuajassa

(Musta) Nyt meillä on niin paljon kertomista, että toivottavasti muistetaan kaikki! No ekanakin, yhtenä päivänä ko ihminen oli töissä, ni tänne tuli ihan vieras täti. Se löi maihin tossa ja ojensi mulle kummatkin etutassunsa ja rupes lässyttämään. Mä tuumasin, että en tahdokaan enää olla arka kissa, nyt rupeenkin rohkeaksi kissaksi – pörhistin selän ja menin nuuhkii sen tassuja. Nuuh-nuuh! Mut sit rupes jännittämään, pörhistin myös hännän ja menin kakalle. Rohkeutta pitää harjoitella vielä…

Se täti oli sitä(kin) varten että se avasi oven hiekkamiehelle. Nyt meil on hiekkaa ihan älyttömästi taas!

Ja sitten, meillä on myös ruohoa, mutta se on ihan pahaa.

Tylsää ruohoa. Onks kupissa jotain parempaa?

Tylsää ruohoa. Onks kupissa jotain parempaa?

(Harmaa) Posti toi meille ihan mielettömän jutun! Syynä siihen on, että toi ihminen kävi kirjoittamassa vähän tanssiaiheista tekstiä meidän pohjoisen kamun Punapippurin blogiin, ja silleen se hankki meille huisin lelun: taikakalan! Kun se kala pomppii, ei voi muuta kuin pomppia mukana, se on niin maagillinen!

Sen kalan mukana oli tämä kortti. TÄMÄ KORTTI! Haistan kyllä!

Sen kalan mukana oli tämä kortti. TÄMÄ KORTTI! Haistan kyllä!

Kalanaama

Kalanaama

Kiipeän minne vain tämän takia!

Kiipeän minne vain tämän takia!

Lennä, kala!

Lennä, kala!

nami

gnagna

(Musta ja Harmaa) Luulitteko että loppui? EEEEI LOPU vielä! Ehhei! Täälläkin powerplayna mainostettu, Helmiltä lainaksi saatu laatikko nimittäin avattiin vihdoin! ja mitä sieltä paljastui: isoista isoin ruokalautanen!

Erittäin jännää!

Erittäin jännää!

MUTTA lautasessa oli kikka poikineen!

Just kun ehdin oppia, että pyöreää hakkaamalla tulee raksuja - ei tuukaan...

Just kun ehdin oppia, että pyöreää hakkaamalla tulee raksuja – ei tuukaan…

ÄH!

ÄH!

Haha, nää on helppoja!

Haha, nää on helppoja!

Ja nääkin on helppoja!

Ja nääkin on helppoja!

Ai nää pitää siis KAIVAA sisäpuolelta!

Ai nää pitää siis KAIVAA sisäpuolelta!

Heh, Musta ei tajuu! Kattokaa, se EI tajuu! Näin!

Heh, Musta ei tajuu! Kattokaa, se EI tajuu! Näin!

Mjäm-MJÄM! Mut mä tajuun!

Mjäm-MJÄM! Mut mä tajuun!

Niin että mitäs tykkäätte – onko enää tarvetta jouluun erikseen? Eipä taida olla! Kyllä tuntuu niin älyttömän juhlavalta koko tää meininki nyt! Kiitos kamuille ja niiden ihmisille!

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

16 kommenttia

 1. Mahtavia juttuja! Upea taikakala! Ja Harmaa ilmeisesti oppi raksulaudan metkut saman tien, onkohan se enää seuraavana päivänä siitä kiinnostunutkaan?

  Tykkää

 2. Onpas teillä ollut kaikenlaista! Hyppykala näyttää hassulta. Täti, joka ojentaa etutassujaan kuulostaa hieman epäilyttävältä, mutta jos se oli kiva täti, niin ei kai siinä sitten mitään. Mutta jännää teillä on ollut!

  Mutta tuo ruokalautanen olisi kyllä ihana, mutta mites kun ei niitä raksuja nyt saa? :( Mää haluun tuollasen ja raksuja! Ja haluun kans tehdä niitä temppuja mitä ennen on tehty. HALUUN. Mutq se eliminointi on. Ei voi.

  Tykkää

 3. Myö saatiin vaan paperikassi. Seki oli kyl kiva. Mummilassa myö saatiin leikkii kaikilla meijän leluilla vaiks koko päivä, ku ei ollu koira niitä särkemässä.

  Tykkää

 4. Hei kamut, ollaan aika hurmoksissa kyllä! Harvoin tapahtuu näin paljon erilaisia hyviä juttuja kerralla! Tulikohan nyt monen vuoden saldo jo käytettyy etukäteen…? Äh ei kissat mieti sellaisii!

  Tykkää

 5. Herra Harmaan älynystyröitä ei siis tavinut hieroa tuossa pelissä!

  Taikakala on kyllä upea, viiksetkin sen jo kertovat :)

  Tykkää

 6. No KYLLÄ piti vähän miettii, kun ensin annetaan pallo, jota pitää mätkiä että saa raksuja. Ja sit annetaan palloja, joita mätkimällä ei tapahdu mitään! Mut sitten ihminen näytti, miten pitää tehdä ja mä opin heti.

  Kyl naurattaa tuo Musta :-D Onhan se ihan hirveen nätti, mutta sillä leikkaa tooooosi harvoin!

  Tykkää

 7. Ai teilläkin oli jo joulu, niin meilläkin! Vaihtelu aina piristää.

  Tykkää

 8. Mitä tapahtumien kirjoa! Mutta sen vaan sanon, että tuo erikoinen ruokakippo on ihan sadistinen!!!! :D

  Tykkää

 9. hienot on härpäkkeet! Hyvä muistutus, pitääpä meilläkin pyytää esille toi ”ruokalautanen”, meillon samanlainen!
  -Blackie-

  Tykkää

 10. Snadistinen ruokalautanen. Kauheen vaivan takana muutama raksu…

  Tykkää

 11. :))))

  Tykkää

 12. Nimetön

   /  joulukuu 15, 2012

  Lahjat on ihan parasta ! Täti-ihminen taitaa nyt kaivaa ton laudan naftaliinista ja tarjota noille ronteille vaikka pikkujouluherkut sieltä. Te inspiroitte muo tänään ihan hurjasti ;)

  Tykkää

 13. Oho, mitenhän täti-ihmisestä tuli nimetän ihan lennossa ? Edellinen siis tunnustetaan virallisesti Tarun kommentiksi :)

  Tykkää

 14. Aika tuhti jouluannos! Ja Harmaa, sanoinhan jo aikasemmin, että käpälä sinne keskihommaan ja sit kaivetaan! TOIMII. Molemmissa pallotyypeissä. Nih. Taikakalasta oon vähän kade, koska mulla ei oo ja tahtoisin jotain tommosta minkä kanssa singota.

  Terkuin Unna Tuutikki

  Tykkää

 15. Huisin kivoja juttuja ootte saaneet! Oon tuumannut, etten viitti pujotella noitten tolppien välistä, kun palloista ja muista kohdista on paljon kivempi kaivaa. Mut onneks oon niin suloinen reppana ihmisten mielestä, niin ne sit siirtää sojottimien väleistä raksut kivempiin paikkoihin.

  Tykkää

 16. Kaivaminen on ihan ok kun sen hokaa. Tosin voisin syödä lautaseltakin… En tajuu kun mulle annetaan vaikeita ruokii ja Mustalle vaan helppoi. Joskus on niin raskasta olla älykäs ja hyvännäkönen.

  Tykkää

%d bloggers like this: