JOU MÄN ihan ite!

(Harmaa) Täytyy myöntää, että vierailu ei ollut ihan odottamaton, rupesin nimittäin tujottamaan ovelle jo varttia yli seittemän, kun Punkki tuli varttii vaille kaheksan. Mulla on tuntosarrrrvet… ne on vaan näkymättömät. Ne alkaa sojottaa heti kun tiiän, että kohta sieltä ulkoo jotain tulee.

Tää on hyvä kaveri tää punanuttu

Tää on hyvä kaveri tää

AIVAN! Meil kävi punkki! Joulupunkki, punanuttumies ite! Ihminen oli ihan täpinöissään, sitä on niin helppo vedättää. Musta tietysti istui parin metrin päässä ja oli vaan cool niinq rinsessalle sopii. Mä taas upseerina ja herrasmiehenä ja seurustelu-upseerina vallankin menin kyllä moikkaamaan partakaveria pariinkin kertaan. Taas otettiin kuvia, siitä en tykännyt. Ja syliin ei tarvi aikuista kollipoikaa yrittää ottaa, jos aloite ei oo mun. Siitäkään en tykännyt. Mut siitä kyllä tykkäsin kun partakaveri jutteli mulle jouluäänellä. Hieno ihminen on tää.

se on niin mun kaveri

Mitään lahjoja me ei saatu kun oli ne joulut jo etukäteen, mutta ihmiselle oli toi Joulumuori leiponut ison hienon ja makoisan kakun. Nyt ihminen ihmettelee, kenen kans se söisi sitä, koska kakku on hirmu iso ja me ei kuulemma kuitenkaan ymmärretä, niin meijän ”ei tarvi” edes maistaa. Höh.

Paras joulu. NYT me ollaan nähty Joulupukki.

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

15 kommenttia

 1. Siis mitä? Onko se olemassa? Apua! Voiko se tulla tännekin?
  Kohta Musti alkaa murista…

  Tykkää

 2. Oho. Tää on nyt täydellistä. Joulupukki tuli teille!

  Tykkää

 3. On se olemassa, se koskettikin mua! Ja mä sitä! Emmä tiiä mihin se nyt oli menossa, vissiin Joulumuorin luo.

  Meistäkin tää on tosi täydellistä. Musta ei tosin taas tajunnut ollenkaan, mut siihen aletaan tottua…

  Tykkää

 4. Oho! Tuollaista me ei olla nähty ikinä. Figo varmasti toteaisi henkilön epäilyttäväksi ja menisi piiloon. Sen mielestä ihmiset yleensä ja jotkut erityisesti on epäilyttäviä.

  Tykkää

 5. Huijui! Ältsin mieletöntä! Ite en tajunnu yhtään kävikö joku vai ei, koska A) Olin sohvan alla B) Olin mintuissani C) Molempia.

  Terkuin Unna Tuutikki

  Tykkää

 6. Ohhoh tuoltako se pukki näyttää?! Me ei olla koskaan nähty, pukki vaan on tuonnu lahjat ain just sillon kun ollaan oltu päiväunilla. Aika epistä kyllä…. mut saatiin lahjoi! Mami laittaa koht plokiin kuvia

  Tykkää

 7. Me ollaan ihan hehkuissa vieläkin! Ja tosi hienoo, että saatiin punkista hyvei kuvia että kamutkin näkee!

  Tykkää

 8. Vitsit, ihan oikea kissapuk… eikun joulupuk… eikun Joulupunkki! Vau!

  Tykkää

 9. Olette tosi special-tapauksia kun olette nähneet joulupukin. Meidän tyttöjen joulukokemuksiin ei tämä jouluherra kuuluu.

  Tykkää

 10. Voi olla, että jonain vuonna tulee muillekin! Tiätte, se on tosi kiireinen j-aattona. Pitää valita missä käy ite minä vuonna, minne lähettää apurin ja minne jättää vain lahjoja.

  Tykkää

 11. OOo, etkä yhtään pelänny joulupukkia?!

  Tykkää

 12. Eeeeen, eikä se meitä! Mix oisin pelännyt? Mielestäni siinä oli jotenkin tuttu, kissaystävällisen ihmisen haju.

  Tykkää

 13. Todella päheetä, meillä ei joulupunkki tullut edes melkein aikuisen lapsuudessa sisään ! TE ootte kyllä tosi guruja nyt :)

  Tykkää

 14. Ei se joka paikkaan kerkee. Ihmisen pentuaikaan pukki ei tullut kuin kerran sisälle. Ihminen ihmetteli silloin, miks sillä on niin jäykkä naama. Sit kerran joulupukki tuli käymään ihan vain päiväsaikaan pikaseen kun ihminen oli 32 vee aikuinen. Mut nyt tää oli kunnollinen, ei ollut pahvinaama ja istu nätisti pitkään ja jutteli. Ja toi kakkuva.

  Tykkää

 1. Hienotunteisia vieraita(ni) | Herra Harmaa
%d bloggers like this: