Kalajahtia joka ilta

(Musta ja Harmaa) Meidän vuosi on alkanut hienosti!

musta misse jahtaa taikakalaa

Ihminen vihdoinkin leikkii meidän kans oikeesti! Joka ilta! Taikakala magic fishy innosti sen ihan toisella lailla kuin mikään muu lelu. Vai innostiko se meidät ihan toisella lailla? Ollaan ihan huluhulu-innoissaan fishystä!

(Musta) Mä osaan leikkiä kalalla nätisti. Läimin ja jahtaan sitä vaan ja ehkä otan hetkeksi suuhun. Mutta Harmaa! Se nappaa kiinni nopsaan ja jauhaa ja jauhaa kalaa suussaan! Tyhmää! Onneks se on tajunnut, että ihmisen pitää antaa ottaa se kala pois suusta, ni pääsee jahtaamaan uudestaan. Ei se ihan umpiluupää ole kumminkaan.

Sit semmoinen, että mä olen aika pyöreämuotoinen neito nykyään. Ei ole punnittu, mutta ihminen veikkaa neljääkin kiloa. Huh! Oon viimeks painanut 4,5 kg kun olin vielä Hesyllä. Siitä lähtien paino on vaan mennyt alaspäin. Paitsi nää kortisonikuurit (joka tää loppuu ens viikolla) aina pongaa sen ylös. ”Ihan älyttömän söpö”, sanoo ihminen. No niinhän mä oon.

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

13 kommenttia

 1. Söpö tyttö! Voiko tästä vetää sen johtopäätöksen, että magic fishy onkin ihmislelu, kun se saa ihmisen noin villiksi :-D

  Tykkää

 2. Miten vaan, pääasia että kala heiluu! Joka ilta! Joka ilta!

  Tykkää

 3. Teitä lykästi, kun löytyi noin valloittava vempele. Säilyköön lumo mahdollisimman pitkään!

  Tykkää

 4. Voi ei vähänkö ollaan nyt ihan pikkuisen kateellisia nuin hienosta kalasta! Mutta eri ässää jos se tuolleen innostaa. Ja Musta, sää oot kyllä söpöistä söpöin – me ollaan kaks söpöä tyttöä itekki, niin kai me tiietään! Ja painoki nousukiidossa, kyllä siellä on ny riehaannuttu!

  Tykkää

 5. Sanni ja Olivia hei mis teiän blogi on? Linkki vie vain ihmiskiinnostaviin.

  Tykkää

 6. Loistavaa toimintaa! :)

  Tykkää

 7. Olet kyllä tosiaan söpö! Samoin on kalalelu, joten ei ihme, että ihminen jaksaa tommosta fisua heilutella. Tulee tuplasöpö yhdistelmä kisusta ja fisusta :)

  Tykkää

 8. Söpö tyttö olet, Musta! Ja hieno kala.

  Tykkää

 9. Onneksi jaksatte leikkiä tolla lelulla teidän ihmisen kanssa, se on niin hyvää liikuntaa sillekin ;) Ja Musta hei : You are a Star <3

  Tykkää

 10. Kiitos, mua on nyt kehuttu hirveesti. Siis ihan älyttömästi. Tykkään :-))))

  Tykkää

 11. No kiva ettei IHAN umpiluupää ole tuo Harmaa.
  :))) Meilläkin on muutes uusi lelu ;)…

  Tykkää

 12. No siis, kö ei meillä oo omaa plogia. Eräät, jotka meillä tietokonetta käyttää, on niin laiskoja, ettei saa aikaseks raportoida meidän huikaisevan kiinnostavasta elämästä. :( Sai sentään tehtyä meille oman tunnuksen Bloggeriin, mutta siihen se sitten jäi. Pitäis vissiin painostaa enempi… Ja kiinnostuksenkohteet siellä meän profiilissa on meän äitin heikkoa yritystä olla humoristinen. :/

  Tykkää

 13. Aijaa. Mut kyllähän kissoilla pitää blogi olla. Mitä, eiks? Ollaan nyt vähän pöyristyneitä tästä uutimesta. Vau.

  Tykkää

%d bloggers like this: