Kissa peittosi ammattisijoittajat

(Musta ja Harmaa) Haha Orlando – WAY TO GO! Emme moiti. Emme tosin hirveästi ihmettelekään, koska kissojen ylivalta niiiin monella alalla on jo ilmiselvää. Miksei siis myös osakesijoittamisessa?

Joo, kyllä arvataan mitä teillä kotona nyt tapahtuu.

Mutta muistakaa vaatia ihmisiltänne kunnon palkkiot kans, hei kamut! Ilmaiseksi ei töitä tehä! Ilmaiseksi ollaan vaan nättejä ja lepäillään!

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

10 kommenttia

 1. Kyllä minä ainakin ennemmin palkkaisin tuon ultrasöpelin Orlandon jonkun kaksoisleukaisen salkunpitelijän sijaan, jonka rajuin hiirileikki on Mikki Hiiri -kravatti firman pikkujouluissa.

  Tykkää

 2. Rajut hiiri(ja kala)leikit saa kannatusta täältä!

  Tykkää

 3. Mikä mainio uutinen :D Sijoittavaa Orlandoa varmasti myös katselisi ilokseen!

  Tykkää

 4. Helmiiiiiii…..*huutaa mamma* Mul ois sulle yks juttuuuu…

  Tykkää

 5. Kyllä sijoittajankin pitää olla katseenkestävä, joo, meijän mielestä.

  Helmi, muista!! Vähintään tuplat katkarapuja, on meijän neuvo, ja sit loput saat säveltää ite!

  Tykkää

 6. Orlando, mikä sijoittaja. Ja mikä ihana katse on Orlandolla. (Meitä aina naurattaa, kun luetaan täällä nuo ”karvamölli tilittää” ja ”ihmisorja puhuu” -jutut.)

  Tykkää

 7. Hihihiii.tää oN hyVä juttu! Sitten kun muTsi joskus aloittaa sijoittamiSen, niin saan kuulemma valita kohteet biiSien lomassa! JEEE!

  Tykkää

 8. Mahtaa Orlando! Mut ei me silti taideta viitsiä tuollaiseen alkaa. Tai saishan sillä rahalla kyllä koko kasan ruokaa ja leluhämähäkkejä ja palloja. Ehkä sitten, jos niistä alkaa olla puutetta. Vielä ei ole ollut.

  Eikä me kyllä olla nättejä ja komeitakaan ilman palkkaa. Täysylläpito ja sopivasti rapsutusta ja leikitystä pitää saada palkaksi!

  Tykkää

 9. Miten mulla valtaa mielen kuvat Wall Streetistä ja Lontoon Citystä missä hengailee vaan ihania kisuja eikä yhtään pönäkkää ja punakkaa stokbroukkerii ;) Tahdon.

  Tykkää

 10. Niin mut F&F, ei noi ylläpito ja muut ne oo meijän mielestä palkkaa, vaan elämän lähtötaso. Niin kuin turkki. Semmoset pitää olla heti kun synnytään, piste. Palkkaa on sitten… muu.. mistä sovitaan. Palkkaneuvottelut ja silleen.

  Tykkää

%d bloggers like this: