Vinskiltä

kaunis blogi prenikkalätkä

(Musta) Toi Polga-täti lähetti meille tommosen tunnustuksen – kiitos. Mutta Harmaa ei nyt yhtään sekaannu tähän, koska mulla on tästä oma tulkinta. Vinski nimittäin oikeesti lähetti sen, ja mulle. Koska Vinski on niin pitkään ollut mun fani, niin on se vieläkin. Eiköstä niin, Vinkkeli? Pus-pus!

Harmaa keskittyy pesemään itseään

Ai mitä? Ai ei mitään. OK. *ngä ngä ngä ngä lips lips*

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

13 kommenttia

 1. Harmaan masu <3
  On vähän vaike kirjoittaa, kun koneen edessä tepastelee yks toinen kotiharmaa, joka yrittää puskea ja jos en puske takaisin, niin se puree nenään. Ja laittaa hännän näppikselle.
  Niin, eikö tähän haasteeseen kuulunut paljastaa asioita? Paljastuksia, Musta?

  Tykkää

 2. A-pu-a. Ei mul oo mitään uutta! Kaikki on kerrottu jo! Ollaan oltu tääl vuodesta 2006 jo kumminkin. No, voin mä sen kertoo että nyt syön taas aika hyvin. Ei tääkään varmaan ketään yllättänyt. Välillä syödään paremmin, välillä huonommin, niinhan se monilla munujaisvaivaisilla menee.

  Tykkää

 3. Nauskis, massuilija! Ihan selkeesti tunnustuksen arvoinen :)

  Tykkää

 4. Vinski

   /  tammikuu 31, 2013

  Rinsessa – sä sitt tiärät ihan kaikki *pus* <3 (Mä tiäsin, ett sä kyll tajuut tän jutun juanen, vaiks tää pitiki hoitaa vähä tällee hölmösti…)

  Tykkää

 5. No niin! Mähän sanoin, että sää se olit, Vinski! Olit kiva! Ja olet.

  Tykkää

 6. Te olette tunnustuksen ansainneet! :)

  Emännällä on jatkossa oma blogi osoitteessa sirpantouhuja.blogspot.fi
  ja Kollon blogi jatkaa päivittymistä Vuodatuksessa.

  Tykkää

 7. Ok Kollo nähään siel!

  Tykkää

 8. Seon aina kiva ku joku tykkää. Paineliko Vinski ihan oikeesti lähetysnappullaa?! Wau. (oletettiin että hän(kin) on kissa:)
  -Helena ja Blackie-

  Tykkää

 9. Vinski on punainen poika joka on tykännyt musta ihan hirrrrveesti jo vuosia! Se asuu Malmilla. Ollaan sisäkissoi kumpikin, ni ei olla silleen tavattu muuten kun tääl blogeissa.

  Tykkää

 10. Turo *kuiskaa*: No, sano nyt… Panu *supisee*: En, en kehtaa… Turo *sipisee*: No hitsiläinen… *huikkaa pikaisesti* Palvelija käski sanoa, että iiiiiiiiiiiiiihana massunpesu-kuva ja jotain söpötystä! (Uuuuh, imelää…)

  Tykkää

 11. Ääää sokerihammas sai yliannoksen! Jätkät hei! Kamoon!

  Tykkää

 12. Pyydettäis teitä paljastamaan myös omituisuutenne! Otetaan mielellään myös kertausta :)

  Tykkää

 13. Mamma joo, kiitti haasteesta! Onkin tosi haaste sillä meillä ei ole omituisuuksia! Ollaan ihan normaaleja omia itsejämme vaan! Mut voidaan me vähän tutkii asiaa ja katsoa voisko siitä kehittää jotain. Tajutaan sentään jotain fanimatematiikasta, hei! Vink vink!

  Tykkää

%d bloggers like this: