Viisi

piirroskuva

(Musta ja Harmaa) Naukulassa epäillään, että meillä voisi olla jotain omituisia tapoja. Tää on kova pähkylä. Joutuu ihan pinnistämään aivoa ja muuttamaan näkökulmaa, koska ni ainakaan omasta mielestä meillä ei yksinkertaisesti ole omituisia tapoja. Nooooh, här kommer…

(Harmaa) Inhoan kuvaamista, mutta vain jos mua kuvataan. Jos ihminen yrittää kuvata jotain esinettä, tepastelen heti paikalle ja kuvauskohteeksi.

(Kumpikin) Kun ihminen nukkuu käsittämättömän pitkään (usein jopa yhdeksään!) viikonloppuisin, me tutkitaan aamun tunteina kaikki paikat. Kompataan kassit, hypitään keittiön pöydillä jne. Kaikki mitä ei ehdi tehdä päivän pitkien unien aikaan.

(Harmaa) Kun ovikello soi ja varsinkin jos sisään tulee meluisia henkilöitä, menen ikkunaverhon taakse piiloon.

(Musta) Kehrään kun mulle annetaan tabuja. Ihmisestä se on söpöä, mutta mähän vain rauhoittelen itseäni.

(Musta) Mätkin seiniä, hiekkiksen reunoja ja lattiaa peittääkseni kakan. Aina yhtä omituista ettei se peity. Harmaa ehdotti, että voisin kokeilla peittää sen hiekalla. Haha, naurettavaa!

Oliks nää nyt jonkun mielestä jotain tarpeeksi omituisii?

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

14 kommenttia

 1. :D Vai että sellaista se Hra ehdottelee, että ihan hiekalla! Kyllä nämä olivat taattua Musta & Harmaa laatua :)

  Tykkää

 2. Musta, hra Harmaan sanomisissa voi joskus olla perää. Musti vois tulla pitämään sulle peittelykurssin. Sen jäljiltä meillä on laatikossa Gizan pyramidi (ja hiekkaa pitkin seiniä ja lattiaa). Mutta ehkä teidän ihminen ei halua sellaista.
  Ootte te vähän hassuja! Vaikka ette omituisia olleetkaan ;-)

  Tykkää

 3. No ihan omituisii juttuja teillä… vaiks miten aika monet noista tuntuu niin kummallisen tutuilta…

  Tykkää

 4. Minustakin on ihan söpöä että kissa kehrää tabuja ottaessaan. Minulla on ollut kaksi tuollaista kehräyskissaa. Ne eivät koskaan paljastaneet, että kyse oliki itsensä rauhoittelusta eikä pelkästä söpöilystä. Hyvä että sekin asia tuli nyt selväksi. Hmm. vai että Musta mätkii seiniä peittääkseen kakan; meillekin vois tulla Ruskan oppiin. Tai no, ei tarvii, Harmaahan jo vihjaisi, että voisi peittää hiekallakin.

  Tykkää

 5. Kiva Mamma hei että vastaukset oli ”oikeita”!

  Jos Musti tulis tänne, me istuttais rivissä ja vedettäis tassua lippaan ja toteltais kaikessa! Musti kun on sen wanhan Pedon kaksoisolento, ni on aika suuret rispektit jo siitä! Peto kumminkin opetti ihmiselle kaiken mitä se osaa.

  Ni Panu ja Turo, kissajuttujahan nää, mutta jotkut vaan pitää niitä omituisina.. ei tajuta, mut toimitetaan kun tilattiin.

  Vai Ruskakin olis valmis opettamaan hiekkishommia! Miten te taitavat voitte osata kaiken niinku kakan peittämisen? Ihmeellistä!

  Tykkää

 6. Hei Musta. (Ja Harmaa). Kakan pittääki haista. Ja Kusen aivan eritoten. Tuo on kyllä todella omituista että sitä noin kovasti yritetään peitellä.
  -Blackie-

  Tykkää

 7. Musta, te ootte Börjen kanssa samiksii! Se rapsutelee kaikkeen muuta paitsi hiekkaa kakin päälle ja hartaudella. Harmaalle terkkui, huippumalleja kuvataan just silloin kun huippumalli sitä tahtoo. Harmaa toimii siis aivan loogisesti ja oikein ;)

  Tykkää

 8. Persoonallisuuksia, ei omituisuuksia :)

  Tykkää

 9. Musta hei, sähän käyttäydyt kuin piripää – siis intoilet tabujen ottamisesta ja sitten kakan peittäminen onkin tsägästä kiinni. Fanitan sua kybällä!

  Tykkää

 10. Musta, mäkään en aina saa kakkaa peitettyä, mutta osa hiekasta on samalla lentänyt kylppärin lattialle. Jatkan vessassa käynnin jälkeen raksukupin peittämisellä, mutta ei sekään peity. :D

  Harmaa: Just noin kuuluu toimia, asettua kuvaamisen kohteeksi juuri silloin, kun itse haluaa. :) Ja poistua paikalta silloin, kun ihminen yrittäisi kuvata kissaa. :)

  Tykkää

 11. Täällä kommalaatikossa on nyt fifti-sixti tuon kakan peittämisen kans, täytyy varmaan jäädä pohtimaan tota juttuu vielä.

  Kiitetään kaikkii kauniista sanoista ja kannustuksesta ja huomiosta! Meistäkään ei olla omituisii vaan persnoonallisii. Kuten kamut kans! Ja kuvaajia ei lääpitä, kameratyypit saa tulla toimeen miten parhaiten ehtivät, JES!

  Tykkää

 12. Anni on ihan Mustan leirissä kakan peittelyn suhteen. Seinillä, lattialle, millä vain, mutta ei hiekalla (pelletillä). :)

  Tykkää

 13. Sea & Anni, tää on varmaan luonnon tapa varmistaa ettei mustavalkoiset tytöt oo liian täydellisii. Koska muutenhan me oltais. Tai ollaanhan me näinkin :-D

  Tykkää

 14. Miten mä en ole koskaan älynnytkään tämän olen mustavalkoisten ominaisuus!? :D

  Tykkää

%d bloggers like this: