Jo kolmas yhteinen yö!

Äsken oli jo kolmas outo yö peräkkäin – me kaikki kolme samassa petissä, tappelematta.

Olin ottanut sallitut 40 senttiäni petin toiselta reunalta, koska Musta oli tullut taas pääpuoleeni nukkumaan, mutta myös herra Harmaa oli kömpinyt petiin, jalkopäähän. Joskus aamuyöstä potkaisin Harmaan vahingossa lattialle, mutta kohta se jo tepasteli häntä pystyssä Mustan makuupaikkaa kohti. Musta nousi istumaan ja Harmaa asettui myös istumaan. Väliä oli vain parikymmentä senttiä. Ettei kukaan saisi mitään dramaattisia ideoita, silitin kummankin kissan selkää hissukseen. Musta kurotti Harmaan puoleen ja nuoli pojan naamaa, siirtyi sitten nuolemaan olkapäätä… mutta siinä olikin mun sormet. Yritin siirtää sormiani pois tieltä, mutta Mustan suu seurasi perässä :-D Ilmeisesti maku oli tarpeeksi kiinnostava. Sain melkein koko käden pesun – ensimmäistä kertaa! <3

Lopulta saatiin aikaan kunnon järjestys eli Musta omalle paikalleen ja Harmaa vastaavasti vasemmalle puolelle päätäni. Näin kukaan ei potki ketään ja kaikilla on rauhallinen uni.

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

15 kommenttia

 1. Ihania kissoja :) – sekä kissat että ihminen nauttivat sovusta. :)

  Tykkää

 2. Voi teitä <3
  Mua alkoi naurattaa kun luin otsikon, kun mietin, että aika harva paljastaa netissä että oli jo kolmas yhteinen yö ;-D On teillä ollut ihanaa, saitkohan nukuttua vai pitikö vain huokailla onnesta? Täälläkin oli tänäaamuna harvinainen hetki, kun Ransu tuli nukkumaan kainalooni ja painoi pään mun olalle ja leuan alle – viileämmässä se tulee peiton alle, mutta ei sentään noin kainaloon, ja nyt oltiin kaupungissa! Illallakin se kävi nukkumaan pään lähelle tyynyihin nojaten ja laittoi tassut lehden päälle joya yritin siinä vieressä lukea. Rakkautta ilmassa? Olisko se lähestyvä ystävänpäivä?

  Tykkää

 3. Nimetön

   /  helmikuu 6, 2013

  Eihän tähän voi muuta kun laittaa iso <3 !

  Tykkää

 4. Hups, edellinen oli siis Taru. Eikä mitään nimetön.

  Tykkää

 5. Oi mikä hetki – sen aivan näkee silmissään ♥. Neljättä odotellen..

  Tykkää

 6. Siis mitä, ymmärrettiinkö me nyt oikein? ”Musta kurotti Harmaan puoleen ja nuoli pojan naamaa, siirtyi sitten nuolemaan olkapäätä”?! Ihanko oikeasti, Musta? Pussaat Harmaata?

  Mutta oli miten oli, sopuisat yöt ♥ ♥

  Tykkää

 7. Zepa

   /  helmikuu 6, 2013

  On tämä harvinaista onnea joo. Silloin 2009-2010 kun asuttiin väliaikaisesti kylmemmässä asunnossa, silloinhan noi tuli joskus kumpikin peiton alle oikein. Mutta myös pyrkivät nahistelemaan siellä, jolloin kummallekin tuli lähtö… Mutta siitä on jo aikaa. Tää on nyt ihan uusi muotitrendi meillä tää, että nukutaan yhdessä. Saisi jatkua pitkään vaan! Raxtan noita elukoita!

  Tykkää

 8. Vahingossa pussasin. Ja paljon. Liikaa.

  Tykkää

 9. Oi – onpa ihanaa! ”Nuorta” lempeä selkeästi ja kevättä rinnassa myös!

  Tykkää

 10. Mutta Musta, eihän se haittaa vaikka vahingossa pussasit. Tai vaikka tahallaankin. Yö ja päivä on kaksi eri asiaa. Mitä tapahtuu yöllä, tapahtuu yöllä, eikä liity päiväaikaisiin tapahtumiin mitenkään, eikä yötapahtumilla voi perustella päivätapahtumia tai toisinpäin! Eri säännöt ja jutu yöllä ja päivällä!

  Tykkää

 11. Vielä neljäskin yö meni jotensakin jännästi, poitsu ryömi keskellä yötä peittoni alle ja tyty nukkuin pääni vieressä omalla paikallaan :-)

  Tykkää

 12. Järjestys se olla pitää ;) Rauhallisia öitä teille jatkossa ilman turhia potkuja :)

  Tykkää

 13. Ihanata ♥

  Tykkää

 14. Voi miten ihanaa! ♥

  Tykkää

 15. ei mikään o niin ihana kuin pehmeä lämmin ihoa vasten. Yhdessä. ah..:)
  Mustasukkaisuus voi toki joskus olla onkelma.. sano minun sanoneen..
  -Blackie Kahden Naisen Loukusta-

  Tykkää

%d bloggers like this: