Älä silmä pieni katso mihin vain

(Musta ja Harmaa) Meil on synttärit ensi viikolla. Pahoin pelkäämme, että kuvaussessio voi olla tulossa! Harjoitellaan… olla katsomatta kameraan :-D Hih! Huoletonta viheltelyä! Lattialistoissa on paljon kiinnostavaa juuri tänään! Kas, roskia matolla – vai olisiko peräti jotain mielenkiintoisempaa? Hmm-hmm!

kissat istuu vierekkäin katsoen ihan muualle kuin kameraan

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

7 kommenttia

 1. Aina pitää katsoa toiseen suuntaan tai poistua paikalta, kun ihminen kuvaa.

  Tykkää

 2. Mielellään just näin! Ja hanska pitää! Tietenkin vain, jos se kuvaa meitä. Mut jos se yrittää kuvata esineitä, ni sitten sojona paikalle, kuten aiemminkin on puhuttu, eix je?!

  Tykkää

 3. Varmana on ainakin koppis lattialla. Oikeastaan kaksi, kun molemmat katsotte eri suuntaan.

  Tykkää

 4. Niin. Miksei ihminen kuvannut sitä mattoa? Tämähän alkoi nyt kiinnostaa, mitä siitä löytyy.
  Hyvää synttäriä jo nyt, uudestaan ens viikolla!

  Tykkää

 5. Hei kamut, lattia on aina mielenkiintoinen jos vaihtoehtona on salama… mut sitä mun oikeastaan piti sanoo, oon unohtanut kertoa. Mun neitokaveri Musta EI ole laihtunut kortisonikuurin jälkeen! Ekana se oli niinq että ”en syö” mut sit se rupeskin syömään, ja ihminen huoltaa sen syömisiä silleen että se saa syödä aina kun haluu (TOISIN KUIN ERÄÄT!). Joten on se varmaan joku nelikiloinen edelleen. Vhuhuuhuhu! Ollaan iloiisii siitä, koska hyvinvoiva kissa syö hyvin eikä oo luuranko!

  Tykkää

 6. Synttärit! Jihuu :) Sepäs on hauskaa, juhlat tiedossa selkeästi.

  Tykkää

 7. Hiphei, synttärit = herkkuja! Me Kallen kanssa osataan tuijotella lattiaan tai sivulle, ihan minne vaan, kunhan ei kameraan! Eli asiallista menoa teilläkin – ihminen heittää vaan herkkua kehiin ja tunkee sen kameran…

  Tykkää

%d bloggers like this: