Ruokaa ja viihdettä

(Harmaa) Likkaa lellitään taas. Se saa monta kertaa illassa ruokaa – pehmoruokaa, jos se maistuu paremmin, ja raksuja jos ne maistuu paremmin… Läälää! Arvatkaa mitä mä saan! Hutiraksuja, jos likalta sattuu tipahtamaan! Lisäksi en saa mennä kahta metrii lähemmäs kun se syö! Kukaan ei valvo mun etuja, mut siis en saa itekään valvoa omia etujani. Reilukerho kokoontuu JEE! :-(

20130411-205812.jpg

(Musta) Kyl mä aina välillä käyn syömässä. Kuulemma huomenna saattaapi taas tulla sitä Nutri-kakkaa. Se on ällöö, mutta kun en voi mitään jos ihminen haluu että sitä syön :( Niin että ei Harmaan tartte yhtään katkeroida, oikeestaan…

Hei arvatkaa mitä! Saatiin tänään uusia pelejä, arvaatte jo mihin laitteeseen! Ne on ihan mieltsejä. Hiiripelit on parhaita, vaikkei olla ikinä hiirtä nähtykään. Se on vaan niin vaistomaista! Kiihkeetä! Sit kun ihminen myöhemmin luki omaa lehtee sillä ihanalla vehkeellä, menin kurkkimaan, eikö siellä ehkä olis jotain jännää kissallekin – kiipesin huomaamattani ihmisen syliin :-D Tänäkin vuonna! Ainakin kahdesti ennen oon kiivennyt, mutta siitä on jo aikaa. No mut, oliko kivaa? En mä siitä Hesarista silleen, vaikka ne jutut liikkui siinä pinnalla, mut ei siinä ollut yhtään hiirtä. Aika tylsää. Lähin pois.

Mainokset
Seuraava artikkeli

9 kommenttia

 1. Voi teidän kanssanne ♥ Ei oikein tiedä mitä tähän sanois!

  Tykkää

 2. Älä välitä Harmaa – ihmiset rajoittavat kissojen tekemisiä (=syömisiä. ;)

  Tykkää

 3. Harmaan kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

  Ei yhtään hiirtä Hesarissa? Outoa. Hesarin lukijoiden vireystila varmasti paranisi ajoittain ohi vilistävästä hiirestä. Kannattaa käydä välillä sylissä tarkistamassa, josko olisivat toteuttaneet tämän kehitysehdotuksen.

  Tykkää

 4. Mul on kuulemma kohta taas pää isompi ku muu ruumis, mutta niinhän huippumalleilla muutenkin on, joo? Ihminen ei tykkää, mut se on vissiin vaan kateellinen. Kun oon perheen ainoa huippumalli.

  Tykkää

 5. Uusi media-aiheinen Simon’s cat

  Tykkää

 6. Voi Harmaa! Aika kurjaa tuollainen. Sun pitää heti ottaa yhteys Kissojen Ammattiliittoon ja sanoa, että sun etuja poljetaan. Eihän tuollainen käy, aivan näytät nääntyvän vuoteeseen!

  Mustan taas pitää syödä! Ei sovi, että pää on isompi kuin muu kissa! Luurankokissat ei ole nättejä, vaan sopivasti kissanpyöreät ja mukavan pehmeät kissat.

  Simon´s cat oli kyllä hauska :D

  Tykkää

 7. Simmel

   /  huhtikuu 12, 2013

  Hei kaunokainen, jos tylsä tavisruoka ei maita, pitää vaatia parempaa! Muistaakseni tykkäsi siitä viinitarhurin juustosta? Tasuttelin tänään ihan muina kissoina mamiskan lattialle jättämän Hesarin yli ja huomasin, et se on stockalla tarjouksessa! Nyt lähetät zihmisen ostoksille ja viivana! Ei pieniä kissineitejä saa pitää nälässä! nih!

  Tykkää

 8. Harmaa oottelee tuolla että sille kasvaa peukut ni pääsee soittamaan liittoo, hihi!

  Mä en paljo saisi syödä kaikkee, mulla on se munuaisvajakki. Pitäis syödä vaan munujaisvajakkiruokia. Mut joskus saan kyl muutakin, ette sit kerro vetskulle.

  Tykkää

 9. Onneksi teillä se aipädi, kun sitä pystyy pelaamaan lattialla! niin ei pääse käymään tollasia vahinkoja. Mutta olis kyllä tooosi hyvä, jos ruoka maittaisi myös Mustalle. Ja hei Bro, meitsit on sun puolella. Kauheeta mielivaltaa, ettei muka saa vähä snääksii jos toiselle ei maita. Just niin ihmistä.

  Tykkää

%d bloggers like this: