Parempi idea

(Musta) Kävin hiukan lukaisemassa ihmisen ns. ajatuksia ja erotin sieltä huminan joukosta valitettavan tutun sanan, arvaatte: eläinlääkäri… Aavistin, ettei sana liity herra Harmaaseen, joten kipaisin äkkiä ihmisen viereen yöpetiin nukkumaan. Viime yönä nimittäin unohin! Vai oisko ollut, että rupes se Nutriplussa-tarjoilu nyppimään? No, lopputulos sama, eli nukuin omassa kopassa koko yön. Ei ollu hyvä idea. EI OLLU! Heti se rupee manaamaan vetskuja!

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

6 kommenttia

 1. Voi Musta! Nuku vaan ihmisen vieressä. Ja syö kunnolla. Vetskuhommat ei oo hyvä.

  Mutta jos sitten joudutkin V-paikkaan, tsemppiä kamalasti! Mekin joudutaan (molemmat!) kohta. Samojen ongelmien edessä ollaan kaikki.

  Tykkää

 2. Onou! Olisi se kyllä tosi kiva, jos se ruoka maittaisi niin siellä V-paikassa tarvitisi käydä kuin tosi harvoin ja silloinkin vaan saamassa kehuja. Josko tänään ne raksut maistuisi paremmilta kuin eilen?

  Tykkää

 3. Tommosta närppimistähän se on. Miten joku voi elää nuin vähällä ruualla?! En kyllä ottais Nutriplussaa aamulla ja illalla, jos oikee ruoka on vaihtoehto…

  Tykkää

 4. Mulla on päinvastainen probleemi. Tekee mieli syödä ja kerjään ja komennan hela tiden. MIKSI nämä ravintoasiat ovat niin hankalia?! Miksei vaan saa olla ja elää kuten haluaa?! Inhoan lääkäriä!!!!

  Tykkää

 5. Voi Sulo. Kaikki me inhotaan lääkäriin menemistä… Kuunetelen ihmisen ajatuksii edelleen. Kyllä siellä jotain V:llä alkavaa pörrää, mut oon kyllä syönyt jotain tänään ja illalla tulee taas sitä nutriplussaa.

  Tykkää

 6. Hei, voi teidän kaikkien kanssa, ei ole kylllä ravintoasiat aina helppoja, ihmisilläkin, nekin kun ”nutraa” ! Mut jospa se siitä kun kevät ja kärpäset tuloo, alkais teillä ruoatkin maistumaan? Toivotaan niin! Tsemppiä!
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

  Tykkää

%d bloggers like this: