Päällä ja vieressä

(Harmaa) Viime yönä nukuin ihmisen vieressä, massun päällä, rinnan päällä ja myös kyljen päällä (kyllä sekin onnistuu!). Yllättävän hyvii paikkoja – en olekaan noista kokeillut kuin vieressä nukkumista päiväsaikaan! Ihminen on myös aika hiljainen alusta. En tiennyt sitä. Tätä voisi ehkä jatkaa. Mietin vielä.

Myös syli on maistunut hyvin viime päivinä.

harmaa sylissa

Lisäksi olen huomannut, että on tosi kiva istua sillä pöydällä, mis ihminen tekee tietokoneella jotain. Kun menee ihan lähelle hiirikättä, saattaa saada lääppimistä. Heh, myös me tosimiehet tarvitaan joskus semmoista!

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

10 kommenttia

 1. Syli <3

  Me nukutaan yleensä jalkojen päällä, mutta selän, vatsan, rinnan tai jopa sen kyljen päällä käy myös. Kyljen päällä on joskus vähän hankala pysyä, mutta muuten ok.

  Ihminen on siitä hyvä alusta, että se on lämmin. Joskus kyllä vaihtelee asentoa, se on miinusta. Mutta plussaa on se, että se rapsuttaa. Siis mikä muu kissanpeti hoitaa hieronnankin?

  Tykkää

 2. Ihmiset on ihan hulluina noihin juttuihin, sylittelyyn ja päällä nukkumiseen :)

  Tykkää

 3. Ihmisen päällä nukkuminen on parasta! Mutta se alkaa ikävästi pyörimään ja sysimään kauemmas, jos menee liian lähelle naamaa. Kuulemma ei tykkää herätä siihen, että tuuhea häntäni huiskii naamalla… ja heti seuraavana pävänä se surkuttelee kuinka minun turkkini on huimasti ohentunut sitten pentupörrön! Ota niistä nyt sitten selvää! Itse tykkään tästä kevyestä mallista, eipähän tule hiki.

  Tykkää

 4. Niin turha ostaa kissanpetejä kaupasta! :-D

  Tykkää

 5. Harmaa ♥ Sulla on ollut herkkä viikonloppu! Ihminen on varmasti kehrännyt tolle kans?

  Tykkää

 6. Kuorsannut lähinnä! Ehkä se on yks muoto ihmiskehräyksestä?

  Tykkää

 7. Rohkeeta. Sun ihminen ei varmaan pyöri kauheasti tai muutenhan jäisit ihan lyttyyn.

  Tykkää

 8. Vierinukkumista se ehti harjoitella Mustan kanssa pari vuotta. Eikähän se mihkään pyöri, jos mä lojun päällä, hähä! Oon tanakka paketti!

  Tykkää

 9. Kyllä nuo ihmiset toimii aivan loistavina patjoina, lämmityskin toimii moitteettomasti :)

  Osanottomme Mustan poismenon johdosta <3 :'( Tämä suru-uutinen oli jäänyt huomaamatta kun on bloggailu kovasti ollut vähentymään päin.

  Voimia Harmaa ja Zepa <3

  Tykkää

 10. Kiitos. Ihmisellä on sydän raskas vaikkei Harmaa nukkuisikaan rinnan päällä. Silmiin tulee herkästi ylimääräistä märkää töissäkin. Mutta kai se tästä ajastaan.

  Tykkää

%d bloggers like this: