Sad news from North – Harris

kynttilä

For Harris

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

8 kommenttia

 1. Kiitos :)

  Tykkää

 2. Olen ollut blogipimennossa 15.4. alkaen, jolloin lähdin Saksaan. En ole vieläkään päässyt tasapainoon enkä ole paljon ennättänyt kierrellä blogeissa. Tänään sain kuulla suru-uutisen erikoisella tavalla.
  Olin eläinlääkärillä Ruskan kanssa, ja siellä eräs minulle tuntematon rouva tunnisti Ruskan ja minut, koska on lukenut kissablogeja. Hän itse oli elänlääkärissä Minninsä kanssa. Ilmeni, että meillä oli yhteisiä kissatuttavia. Hän kertoi minulle, että Harmaa on menettänyt Mustan kaverinsa. Kotiin tultuani tulin katsomaan Musta ja Harmaa -blogia, joka nyt olikin muuttunut Herra Harmaaksi. Näin sain vahvistuksen siitä, että Musta on poistunut täältä elämästä. Otan osaa.

  Tykkää

 3. Paula, jänniä kohtaamisia sattuu toisinaan. Myös muita odottamattomia juttuja. En tiennyt ettei Mustan kanssa tultaisi lääkäriltä yhdessä ulos, eikä ehkä tiennyt Karinkaan että Harris jää sille tielleen. Joskus tämä on vaan niin paljon kamalampaa kuin monina muina aikoina . Mutta miten muka voisi olla ilman eläimiä?

  Tykkää

 4. Mustan kuolema on koskettanut niin monia! Olen miettinyt pikku tyttöä paljon, sitä rakkauden määrää, jonka se sinulta sai ja sitä surua, jonka kanssa nyt elät. Sitä iloa, jota Musta antoi, niin kuin nyt kärppäsen kanssa: https://miumau.wordpress.com/?s=k%C3%A4rpp%C3%A4nen

  Kiitos, että olet jakanut kissautta kanssamme! Ilman eläimiäkin voi olla, mutta kyllä se olisi paljon ikävämpää. Eläköön Mustan muisto, ja tulkoon Harmaa syliisi vielä kauan.

  Tykkää

 5. Kiitos, Pirkko. Musta, samoin kuin muut rakkaat kissat, kyllä säilyy muistoissa. Välillä on haikeampaa, välillä tavallisempaa.

  Harmaalla on nyt lellikausi menossa, mutta poika on jo niin pullukka että alan vahtia ruokamääriä heti tänään :-)

  Tykkää

 6. Kunnia rakkaitten lemmikkien muistoille. Itse uskon vakaasti että ne kaikki me vielä tapaamme sitten tuolla puolen.
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

  Tykkää

 7. Ta-miit

   /  huhtikuu 26, 2013

  Surullista, tuli itku silmään. Lämmin osanottoni.

  Tykkää

%d bloggers like this: