Viimeinen kerta ulkona valjaissa

(Harmaa) Jotkut ei vaan tajua: kaikki ei ole ulkokissoja! Nyt kun laitettiin valjaat päälle, yritin ihan semmoista pientä merkkikieltä, että hylkäsin palkkioraksut ja tempaisin sängyn alle piiloon. Mut ei. Ulos vei kohta kumminkin. Mentiin niitä samoja portaita yläpihalle, ja mä käänsin suuntaa 180 astetta ja menin portaat takas alas huutaen. Toinen pikku vinkki! Vaan ei, se vaan halusi vielä ”neuvotella” asiasta ja vei mut takas yläpihalle. Josta suunnistin suoraan takas portaisiin ja suunta alas. Sit se vihdoin tajusi!

Pääsin kotiin takas. PUUH! En enää ikinä lähde täältä! Ja varmasti muistan mitä valjaat tarkoittaa: liian avaraa tilaa ja raitisilmamyrkytystä. Eijeijeijei. Mun koti on just sopivan kokoinen!

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

12 kommenttia

 1. Suosittelen et karkaat vähän valjaista, jos zihminen ei vieläkään tajuu. Miinuspuolena: zihminen voi saada sydärin, plussana: ulkoilu vähenee tai siitä tulee _todella_ harkittua. Mun karkaus ei ehkä ollu tarpeeks tarkkaan harkittua, koska kumminkin tykkään olla ulkona, jos on kesä, eikä oo mitään kauheeta, vaan parasta.

  Terkuin Unna Tuutikki

  Tykkää

 2. Zepa

   /  Tou 6, 2013

  Äh, en mä viiti kiduttaa sitä kun ei kerta tykkää… Joskus kesällä voidaan vielä kerran kokeilla, mutta en pidä kyl mitään kiirettä sen suhteen. Kun on näköjään ihan vain kamalaa.

  Tykkää

 3. Voi toista. Onhan se hyvä, että asia tuli nyt selväksi!

  Tykkää

 4. Anne

   /  Tou 6, 2013

  Ehkä parempi näin. Meillä ex-ulkokissa aloittaa konsertin joka kerta kun haistaa ulkoilmaa ikkunasta, valjaita toi rontti ei kuitenkaan suostu pitämään vaan saa niistä paskahalvauksen ja lähtee karkuun.
  Eli helpommalla pääset jos Harmaa ei halua ulos :)

  Tykkää

 5. Onpahan ulkohommat kuitenkin testattu. Ei ainakaan tarvitse potea minkäänlaista syyllisyyttä ulkoilusta, kun ulkoileminen on tuomariäänin todettu pikemminkin ”joutumiseksi” kuin ”pääsemiseksi”.

  Tykkää

 6. Joo ei kaikki vaan halua. Ihmiset vaan voi olla joskus kovapäisiä eivätkä meinaa uskoa! Onneksi sun zihminen nyt uskoi. Mihin sitä kissa kotoaan lähtisi?

  Tykkää

 7. Mutta ei ollut ensimmäinen ja viimeinen kerta vaan oli ensimmäinen, oli toinen ja viimeinen kerta. Iso maailman on pelottava paikka!

  Tykkää

 8. Muistaakseni sanoin jotain tän suuntaista…

  Tykkää

 9. Kamut, hienoo kun ootte mun puolella ja tajuutte! Sit pitäis vielä saada hoidettua, ettei ikinä autokyytii. Eikä vetskuu. Tai mitään.

  Tykkää

 10. Onneksi voi tehdä stopit, jos ihminen yrittää viedä ulos. :) Mäkin tykkään iän kartuttua ulkoilla lähinnä asunnon edustalla. ;)

  Tykkää

 11. Meillä kanssa toi ulkoilu ei ole yhtään huudossa. Karkailu rappukäytävään tosin onkin sitten kaksin verroin hauskempaa.

  Tykkää

 1. Viikon yhteenveto | Frieden valtakunta
%d bloggers like this: