Kaunis ja suosittu

(Harmaa) Mul on käynyt hyvin vieraita tällä viikolla! Semmoisia tätejä jotka lellii! Vaikka oisin ihan vain tavallisesti the mä, niin niiden mielestä mä teen aina jotain tosi söpöä kunnes teen vielä jotain söpömpää. Heh. Tajuutteko, millaista on olla näin kaunis ja suosittu? Onko kokemusta? No, eihän se hassumpaa oo :-D niin kauan kun kukaan ei yritä rapsuttaa massusta liian pitkään. Semmoisesta saattaapi tulla purukalustokosketus. Är! Oon kova kans!

c Naukulan mamman

Mainokset

10 kommenttia

 1. Sä oot semmoinen pussattavan söpö kova jätkä!

  Tykkää

 2. Voi Harmaa, oot niin söpö… eiku… miehekäs.

  Tykkää

 3. Henkilökohtaisesti en ikävä kyllä ole päässyt nauttimaan moisesta suosioista, mutta meidän kauniit ja rohkeat karvaiset on kyllä tosi suosittuja kanssa ;)

  Tykkää

 4. Oot vaan luontaisesti söpö ku mikä! Ite oon kans niin tiiän. Se on just tosi paha, kun luulee, et nyt on maksimit taulussa söpöydessä, ja sit yhtäkkiä vaan söpeneekin entisestään ja mitta-asteikko vaan pitenee!

  Terkuin Unna Tuutikki, vertaistukisöpöliini

  Tykkää

 5. Voi että joku on sievä siellä ♥ Saa pojatkin olla.

  Tykkää

 6. Mutta sää oletkin niin komea ♥

  Tykkää

 7. Kissat ei tunne söpöysmaksimeja, aina voi pikkasen paremmin vielä siristää silmiä tai taivuttaa tassua, ja ihmiset menee pähkinöiksi hihihi aina vaan uudestaan! ME MISSET tiietään!

  (Kuva on taas Naukulan mamman, niinku melkein kaikki oikeesti hyvät kuvat täällä.)

  Tykkää

 8. Jokaisen kissan pitää välillä järjestää rapsutuskutsut tädeille! ;)

  Tykkää

 9. Rapsutuskutsut – ihan loistava idea!

  Tykkää

 10. Rapsutukset on ihan pakollista, jos meinaa joku tulla käymään. Tietty! Mutta liika lääppiminen on munkin mielestä tosi ällöttävää.

  Tykkää

%d bloggers like this: