Kissan työtä on olla söpö

(Harmaa) Jo vain on taas joutunutkin raatamaan! Onneksi meikän hommissa lepo ja duuni ei ole niin kovin kaukana toisistaan, säilyy tämä kissamainen zen.

10m

9m

8m

7m

6m

5m

4m

3m

2m

1m

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

16 kommenttia

 1. Fantastic photos. Loistava!

  Tykkää

 2. Hyvä malli, hyvät kuvat. Hihi!

  Tykkää

 3. Kyl sie oot sitte kommee… Thihi

  Tykkää

 4. Ammattilainen. Söpöyden ammattilainen.

  Tykkää

 5. Kyllä sulla on Harmaa kaikki kohdillaan ja puolet tasapainossa. Voi että mikä hymypoika, miksei tuollaisia laiteta naistenlehtien kanteen? Ostaisin ne kaikki!

  Tykkää

 6. Harmaa, sä olet taitava poseeraamaan. :)

  Tykkää

 7. Kiitos kiitos kaikille, älkää ny hirveesti kehuko ettei mee päähän! Me kissathan ei kuulemma tiedetä ollenkaan miten söpöjä ollaan ja miten se vaikuttaa ihmisiin. Krööhöhöm köh köh niin, mistä oltiin puhumassa, ooh katsokaa – lokki!

  Tykkää

 8. Joku on vähän flirtti, mjau!

  Tykkää

 9. Oi mikä leipuripoika (tai leipomiselta ainaskin näyttää). Aika samanlainen ote on Aamoksellakin päivittäin, mutta yleensä jostain kumman syystä vain juuri ennen ruoka-aikaa…

  Tykkää

 10. Jaa mää vai? Flirtti ja leipuri? Nooo mitä nyt vähän venyttelin, oikea, vasen, oikea… saattoipa mennä leipomiseksi kans, kun ihminen lässytti. Semmoinen aina pistää leipomaan. Ei voi mitn.

  Tykkää

 11. Erittäin hyvää työtä siellä! Erittäin hyvää! Pyysithän Harmaa jo palkankorotusta?

  Tykkää

 12. Jaa, hyvä idea! Onks se jotain syötävää? (todennäköisesti..)

  Tykkää

 13. Moikka Harmaa! Sä näytät tosi onnelliselta näissä kuvissa. Meidän silmiin osui vähäisestä omasta bloggailusta johtuen suru-uutiset Nti Mustasta valitettavasti vasta nyt ja otamme osaa suureen suruunne näin viiveellä. Mutta siellä hän kirmailee nyt maukkaiden hiirien perässä vihreillä niityillä, eikä mahapipistä ole häivääkään jäljellä. Tämäkin ajatus kyllä saa silmät kovasti hikoilemaan. Toivon, että teillä on jo helpompaa. Harmaa, sä kyllä oikeen säteilet tällä hetkellä onnea ja hyvinvointia! Lämmittäköön aurinko mukavasti mahavillojasi koko kesän!

  Tykkää

 14. Hei Elliot, Amos ja henkilökunta, kiitos paljon osanotosta. Tai eihän mulla mitään, mut toi ihminen pärisi jokusen aikaa silleen hassusti. Pääasia että Mustalla ei oo pipejä eikä tyhmiä tuottamattomia ”hoitoja”.

  Mutta joo, nyt imen aurinkoa mahavilloille.

  Tykkää

 15. Aurinkoo mahavilloille, jes! Hoidat selkeesti sun työtehtävät vankkumattomalla rutiinilla. Söpöilyn aatelia, sanosin, vaiks ootkin vakavasti otettava päätoimittaja.

  Terkuin Unna Tuutikki

  Tykkää

 16. Unna <3

  Tykkää

%d bloggers like this: