Insinöörin vikaa

(Harmaa) Kamut! Tajusin, miten tää mun huippudesign-lojuutusmesta ei keinu ja heilu. Tyrkkäsin reunan tonne pöydänjalan alle! Ihan ite. EI KEINU. Ihan on tasaista kyytiä nyt!

Epäilen, että oon paitsi täysin pätevä päätoimittaja, myös hiukkasen insinööri, ja oon vaan sattunut syntymään kissaksi. Mut hei, ei sekään paha ole. Tuskin kukaan oikea inssi saisi tämmöstä lelliä ja paapotusta mikä meitsille lankeaa ihan vain jo ulkonäöllä. Hah!

kissa kopassa joka vihdoin ei keinu

Edellinen artikkeli

17 kommenttia

 1. Veikkaan, että aika harvaa insinööriä noin kotioloissa paijataan ja hemmotellaan, tuskin töissäkään. Olet osannut järjestää asiasi erinomaisesti, siis upseerin ja insinöörin lisäksi olet neropatti! Vieläpä harvinaisen söpö sellainen.

  Tykkää

 2. Kurr, Saila! Punastuisinko? Ok vähän. Kiitti paljon, kauniita sanoja.

  Tykkää

 3. Kyllä oot terävä jätkä! :)

  Tykkää

 4. Niiiiih… :-)))

  Tykkää

 5. *Ylätassu* siulle, Harmaa. Oot aika vihmerä!

  Tykkää

 6. VIHMERÄ! Toivottavast tuo ei oo mitään syötävää, en haluu että muo syödään. Hehe. Vitsivitsi. *TASSUT!*

  Tykkää

 7. Fiksua! Todella fiksua! *respect!*

  Tykkää

 8. Omaa inssi-opiskelijaa paijaan ja hemmottelen kyllä, mutta kyllä se välillä on selkeesti mustasukkainen katin saamasta huomiosta. Kutsuu sitä nimellä ”Rheumadecke”….

  Tykkää

 9. Kissat ei saa koskaan liikaa huomiota. On iiiihanaa olla keskipiste!

  Tykkää

 10. Fysiikan lakejakin tässä jotenkin kumotaan. Näyttää nimittäin melko pieneltä tuo keinumaton design-tuote, joten kuinka siihen oikein on mahduttu : )

  Tykkää

 11. Perseptiiviharhaa!

  Tykkää

 12. Vihmerä on sellanen touhutassu, joka tekkee ja saa aikasiks, eikä vaan taivastele eli niinkun esim. ite ja herra insinöörikin ihan ite. Ei oo syötävää. Noheva ei kans oo syötävää, mut herra päätoimittaja saattaa olla sitäki.

  Terkuin Unna Tuutikki

  Tykkää

 13. Kielitieteilijä-taiteilija neiti Penninraha, fantsuu että tulit käymään! Kyl me noheva tiietään (ja vähän mä Harmaa taidan olla itekin), mutta vihmerä kuulosti omituisemmalta. Se kuulostaa vähän kuin niitty ja virveli yhdessä. Vehmas vihreä virveli…

  Tykkää

 14. Kertakaikkisen nerokas asettelu ja söpöyden hyödyntäminen!

  Tykkää

 15. Joo olla kissa. Ei mikään hullumpi duuni! :)
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

  Tykkää

 16. Miten musta tuntuu, että me tyypit ollaan NIIN insinöörejä, ettei ihmisinsinööreistä ole mitään vastusta! Teitsikin niinku ihan pistää kuus-nolla kaikkia mukainsinöörejä. Nerokas keksintö!

  Tykkää

 17. Täsmälleen.

  Tykkää

%d bloggers like this: